{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ühe mehe lugu : "Ma armastan oma naist ja lapsi aga mul on armuke!"

  foto : unsplash / Max Sandelin   Olgu kohe ära öeldud, et...

 

foto : unsplash / Max Sandelin

 

Olgu kohe ära öeldud, et ma armastan tõesti oma naist ja lapsi, kes on teismeliseeas juba aga ometi petan.

Meil pole naisega mitte mingisugused probleeme, ilus elu, kõik klapib. Mõlemal on oma töö, meil on ilus kodu, lapsed. Kõik on korras nagu peab. Ainuke probleem, et mul on salasuhe ühe teise naisega. See on tegelikult üsna väsitav ja kurnav vaimselt, sest ma pean kogu aeg jälgima, et kõik jääks saladusse ja midagi välja ei tuleks, hoidma oma telefonil ja arvutil pidevalt silma peal, kontrollima, mida ma ütlen ja üldse.

See tähendab pidevat pinget ja stressi, et kõik võib välja tulla ja naine saab jälile sellele suhtele. Ma ei taha sellega riskida, ma ei taha kaotada seda, mis on mulle kõige kallim.

Miks ma seda siis teen? Miks ma käin võõra naise juures? Miks ma petan oma naist, kui ma teda armastan? Mõned ütlevad, et keelatud vili on magus. Võib-olla ka rutiin ja üksluisus, mis on aastatega tekkinud. 



Kui on nii kaua koos elatud sama inimesega nagu mina oma naisega, juhtub ikka, et mõni teine hakkab meeldima, see ei tähenda, et ma oleks valmis omaenda naist ja lapsi maha jätma sellepärast. Mul on oma naisega lapsed, ma austan ja armastan teda. Mul pole kordagi sellist mõtetki peast läbi käinud.

Aga elu muudab meid ja aastad jätavad oma jälje, eriti voodis on seda tunda, kui olla nii pikka aega juba koos. See pole enam see, kui 20 aastat tagasi. Naine pole enam selline nagu ta enne lapsi oli. Peale laste sündi sai naisest ema ja ta jättis oma naise rolli tahaplaanile. Mina muutusin mingis mõttes kõrvaliseks isikuks. Voodielust saigi rutiin, mõlemapoolne kohustus, mis kellelegi rahuldust ei pakkunud. 

Mehed hakkavad tihti armukese peale mõtlema, et kogeda jälle neid hetki, mis oma naisega suhte alguses oli. Armukesega saab teha seda, mida oma naine ei taha. 

 

 

Tegelikult on armukese pidamises oma võlu. See on nagu oleksid jälle teismeline. Teismeline õpib vanemate selja taga seda, mis on keelatud ja millest ei räägita. Teiste pilkude eest varjatult. Määrab kohtumise oma tüdrukule peale tunde, valetab vanematele ja ütleb, et läheb hoopis sõbra juurde matemaatika ülesandeid lahendama ehkki tegelikult läheb oma tüdrukuga kokku saama. Jällegi, keelatud vili on magus. 

Kui nüüd tagasi tulla minu loo juurde, siis peale nii pikki kooselu aastaid ei saagi see suhe olla selline nagu 20 aastat tagasi. Tekibki soov minna mujale vaatama. See toob ellu põnevust ja vaheldust. 

Mis edasi saab, ma ei tea. Kõik mehed, kes on oma naise maha jätnud armukese pärast teavad, et juba homme on seesama armuke täpselt samasugune nagu sinu naine täna. Sest rutiin tuleb ikka tagasi nii nagu argipäev. Aga võib-olla tänu armukesele mu abielu püsibki?

Kommentaare ei ole