{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhe : märgid, mis näitavad, et sa oled lohutussuhtes

foto : pexels/ Cottonbro Studio     Lohutussuhe on suhe, ku...

foto : pexels/ Cottonbro Studio

 

 

Lohutussuhe on suhe, kui ühel kaaslasel on seljataga värske lahkuminek, ta ei ole oma tunnetes veel selgusele jõudnud ega valmis tõsiseks suhteks ning otsib vaid lohutussuhet. Inimene, kes otsib lohutussuhet, ei taha enam olla üksi


Kuidas aga teada saada, kas sa oled "lohutussuhtes"? 

1. Sa ei otsigi lahendust oma suhteprobleemidele. Sa mängid jaanalindu. Probleemide lahendamine ei huvita sind, sa väldid konflikte. Tundub nagu oleksid sa järeleandlik, tegelikult aga ei räägi sa ka oma soovidest ega vajadustest kaaslasele.


2. Sa võrdled oma suhet

Sa pöörad liiga palju tähelepanu sellele, kuidas teised elavad ja huvitud liiga vähe enda suhtest. Teiste suhted ei tohiks olla paremad üksnes selle tõttu, et neil on vähem või rohkem probleeme, kui sinul. Normaalses suhtes ei võrrelda end teistega. 

 

 


3. Su kaaslane ei ole sinu elus kõige tähtsamal kohal

Kui tegemist on juhusuhtega, siis ei ole sinu jaoks kõige olulisem olla koos oma kaaslasega. See ei tähenda nagu igas paarisuhtes oleksid kaaslased kogu aeg koos või teeksid kõike koos, lihtsalt partnerid pingutavad sellepärast, et veeta koos kvaliteetset aeg. Kui teil aga pole ühiseid tulevikuplaane, oled sa võib-olla lohutussuhtes.


4. Sa ei tea, mismoodi sa peaksid oma suhet kirjeldama

Kui su sõbrad või töökaaslased küsivad, kas sul on keegi, siis ei tea sa ise ka mida vastata. Lohutussuhtes olles ei ole tunded nii tugevad, et sa saaksid öelda, mis teie vahel on.


5. Sa ei tutvusta teda oma lähedastele ja sõpradele

Tõsises suhtes on normaalne, et ühel hetkel tutvustatakse oma kallimat ka lähematele sugulastele ja sõpradele. Kui sa aga ei taha seda teha, siis võib-olla on sul tegemist lohutussuhtega. Kui su kaaslane on sinu jaoks tähtis, on ju loomulik, et sa tahad teda tuttavaks teha ka lähedaste ja pereliikmetega. Kui see nii ei ole, on midagi valesti.

 

 


6. Sa idealiseerid teda

Kui sa kaldud tihti teda liiga palju idealiseerima võib ta sinu jaoks samuti olla lohutusside. Sa keeldud nägemast tema vigu, see iseenesest on juba halb märk. See on hea, et sa tahad keskenduda rohkem sellele, mis on hästi aga nii nagu elus ei ole ka armastuses kõik alati hästi. Teist inimest tuleb armastada koos tema vigade ja puudustega. 


7. Sa võrdled oma kaaslast oma eksiga

Teine märk, mis viitab lohutussuhtele, on see, et sa kaldud võrdlema oma praegust kaaslast oma endise kaaslasega. 


Kas lohutussuhe peab ajale vastu? 

Väga harva, tavaliselt sellised suhted ei jää püsima, sest nad on rajatud valedele alustele. Üldiselt ei ole inimene, kes otsib lohutussuhet, valmis uueks suhteks, sest ta ei ole võtnud piisavalt aega, et leinata oma eelmist suhet. Lohutussuhe aitab küll inimese valu leevendada aga ei ravi. Üldjuhul ei investeeri selline inimene täielikult uude suhtesse. 

 

 

Aga võib ka juhtuda, et suhe jääb püsima juhul, kui inimene tõesti hakkab oma uut kaaslast armastama kogu südamest. Elus ei ole kõik ainult must ja valge. Igal inimesel on oma minevik ja iga suhe, mis on alanud vaevalt aasta peale eelmist, ei ole lohutussuhe. Tähtis on siiski olla iseenda vastu aus ja vaadata järele, kas sa oled uueks suhteks valmis või mitte. 


Kõige parem on ravida oma süda terveks enne, kui hüpata uude suhtesse

Uude suhtesse hüppamine on võimalus mitte jääda üksi, mitte mõtelda eelmise suhte peale ja lahkuminemise peale aga samuti ei jäta selline tegutsemine sulle võimalust oma südant ravida. Suhte leinamine on vajalik protsess, mis võib võtta oma aja. Teise suhtesse hüppamine aitab muidugi mängida jaanalindu. Kui aga haav pole jõudnud kinni kasvada, võib see hiljem taas haiget tegema hakata.

Kommentaare ei ole