{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : märgid, mis tõestavad, et sa oled tõeline Ambur

  foto : unsplash / Brooke Cagle    Sa oled üsna impulsiivne...

 

foto : unsplash / Brooke Cagle

 

 Sa oled üsna impulsiivne ja tormakas. Sinuga koos igav juba ei hakka, sa oled selline lõbus ja tore inimene aga mõnikord võid ka sina olla halvas tujus. Sulle meeldivad väljakutsed. 


1. Sa ei suuda oma ülevoolavat entusiasmi taltsutada

Tõtt öeldes, ega sa ei proovigi. Sa teed suurt lärmi mitte millegi pärast. Harva kohtab nii entusiastlikke inimesi, kui Amburid seda on ja kes võivad suurt rõõmu tunda ka väikeste asjade pärast. Sulle teeb see ainult au. Ilmselt oled sa selline tänu planeedile, mis sinu märki valitseb: Jupiter ongi sind muutunud nii enesekindlaks, andnud sulle võimaluse võtta kõike oma elus muretult ning leida igas asjas põhjust naermiseks.


2. Sinuga juhtub alati midagi

Niipea, kui sa oled uksest välja saanud, pillad sa kõik oma sülest maha või kaotad oma võtmed ära või läheb ukselink katki: sinuga juhtub alalõpmata midagi. Kord kaotad sa ühe, siis teise asja ära. Mõned inimesed kohe on sellised, et nendega juhtub midagi kogu aeg ja sina oled üks neist. Sa oled nagu elevant portselanipoes. 

 

 

3. Sul on oma isiklik ajamõiste

Kui sa ütled, et sa kohe tuled, siis võib kihla vedada, et enne paari tundi pole mõtet sind oodata.  Kui sa oled Amburi tähtkujus sündinud, siis ära hakka endale vabandusi otsima, olekski imelik, kui sa igale poole jõuaksid oma ülikiire päevakava juures. Sul on nii palju tegemist ja sa jõuad igale poole, et see ongi normaalne, kui sa oma kellaaegadest kinni pidada ei saa. Sa tahaksid küll, et sul oleks rohkem aega aga sul lihtsalt ei ole vaba aega kusagilt võtta.

 

4. Sulle meeldib teistele asju selgitada

Sa oleksid tahtnud õpetajaks saada. Sest see sobib sinu olemusega kokku. Ainult, et sinust ei saanud õpetajat, sest seal on teatud piirangud, mis sulle sugugi ei meeldi. Aga sa oled suur erudiit, kellele meeldib oma teadmisi jagada. Huvitab see siis teisi või mitte. Parem oleks, kui su kolleeg poleks hakanud rääkima sinuga teatud teemadest, sest ta poleks oodanud, et sa nii hoogu sattuda võid ja hakkad kohe konverentsi pidama. 

 

5. Sa oled filosoof oma hinges

Ambur on kentaur, pooleldi inimene, pooleldi loom. Poole osa oma ajast veedad sa Pärsia luuletusi lugedes või elu mõtet otsides. Ülejäänud poole aja laulab ta kõva häälega ja saadab kahtlase sisuga sõnumeid oma sõpradele. Selline ongi tema eluviis. Mida sul oma kaitseks öelda on? Mitte midagi ilmselt. 


6. Sa ilmselt ei viitsi edasi lugeda

Amburid ei viitsi keskenduda liiga kaua, täpselt sama puudus on Jääradel. Ja kuna ta ei suuda keskenduda, on ta harjunud kiirmeetodil arvutama. Ja selle tõttu ongi ta ilmselt heitnud sellele artiklile põgusa pilgu peale, lugenud üle ridade, katkestanud kolm korda lugemist. Viimasel korral katkestas ta lugemise sellepärast, et järele mõtelda, miks ta ei võiks hakata koeri treenima ja sellega raha teenima. Ta kahtleb veel selles idees.

 

 

7. Sulle meeldib palju naerda

Sa naerad tõesti palju. Ja kõva häälega. Südamest kohe. Sa oled rõõmsameelne ja sind on lihtne naerma ajada. Sinu naeru on igal pool kuulda. Kui töö juures keegi naerab, võib kindel olla, et see oled sina. 

 

8. Sa ei oska piiri pidada

Tegelikult oskad küll aga tavaliselt on siis juba liiga hilja. Selleks ajaks oled sa juba üle piiri läinud nagu seda tihti juhtub. Viimane klaas, viimane lemmiksarja osa, viimane kilomeeter enne tankimist jne. 

 

9. Sa ei hiline kunagi, sa lihtsalt ei jõuagi kohale

Sa elad oma isiklike soovide ja tahtmiste järgi. Ja see tähendab, et kui sul ei ole tahtmist, siis pole mõtet sundida, sest sa lihtsalt ei kavatsegi minna sinna, kuhu sa pidid minema. Sa saadad tihti sõnumeid, et sa kohe tuled, ise oled aga alles Eesti teises otsas ja liigud hoopis vastassuunas. Ja sellepärast, et mitte liiga hilja kohale jõuda, sa parem ei lähegi.

 

10. Sa oled nagu see sugulane, kes teeb kohatuid nalju

Sa võid teha üsna kahemõttelisi nalju selleks, et teisi naerma ajada või öelda asju, millest keegi ei räägiks ja seejärel lisada, et sa teed kõigest nalja. Aga sa heidad ju tihti oma sugulastele ja sõpradele ette, et neil pole naljasoont. 



 


Kommentaare ei ole