{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute 2024. aasta horoskoop

  foto : pixabay / Couleur   TERVIS Tänu hea J...

 

foto : pixabay / Couleur

 

TERVIS

Tänu hea Jupiterile peaksid sa olema üsna hea tervise juures ning pakatama heast energiast alates 26. maist, kui hea õnne planeet sinu märki siseneb.  Alates juunikuust aga toetavad sind ja su tervist kõik planeedid, mis sinu märgis viibivad, muutes su immuunsust tugevamaks. Enne seda võid sa tunda aga kerget pinget ja stressi. Juulist oktoobrini ei ole Jupiteri ja Saturni aspekt kõige parem, selle tõttu peaksid sa rohkem oma tervise eest hoolitsema. 


TÖÖ

10. märtsi noorkuu avab uue tsükli sinu elus. Sellel aastal on sind ees ootamas üks väga hea uudis, nimelt on õnne planeet Jupiter sisenemas sinu märki 26. mail. Järgmisel korral leiab see aset alles 12 aasta pärast! Jupiter on aga hea õnne, edukuse, heade võimaluste, raha ja külluse planeet. Mida rohkem veel tahta? Pane oma vaim varakult valmis, sest sind on ees ootamas üle ootuste hea aasta. 

 

Tõenäoliselt viid sa mitmed suured plaanid ja eesmärgid sellel aastal ellu. Suur edu on sind ees ootamas kõikides ettevõtmistes. Juunikuu tõotab tulla eriti sündmusterohke ja kiire, vaata ette, et sa iseennast ja oma eraelu seejuures ära ei unusta. Universumil on sinu jaoks suured plaanid sellel aastal. Oktoobris tekib üks erakordselt hea tööalane võimalus. Detsembris aga on aeg panna prioriteedid paika ja võtta tempot maha. 


ARMASTUS

Hea õnne planeet Jupiter muudab su elu sellel aastal palju paremaks ja rõõmsamaks. Jupiter hoiab sinust kõiki suuremaid probleeme eemal ja sellepärast peaks kõik hästi minema. Juunikuus leiab aset Merkuuri-Veenuse-Päikese konjunktsioon sinu märgis, tänu millele peaksid mitmed uued kohtumised aset leidma sinu elus. 

 

Võimalik, et sa kohtud just sellel ajajärgul ka oma suure armastusega või tunned vähemalt, et oled koos just õige inimesega. Kui sa oled vallaline, tahad sa leida armastust oma ellu ja kohtuda inimesega, kes sind mõistaks ilma sõnadetagi. 21. juulist kuni 5. septembrini muudab Marss sind kirglikumaks ja tulisemaks, äratades kõik su tunded üles. 18. oktoobrist kuni 27. novembrini muudavad Veenus ja Merkuur su suhteid paremaks, jällegi peaksid mitmed uued kohtumised aset leidma. 1. detsembri noorkuuga avaneb uus peatükk sinu elus, mis peaks kaasa tooma palju ilusaid üllatusi. 


LÄHEDASED

24. maist kuni 6. augustini on sind ees ootamas väga hea periood, täis uusi kohtumisi, tänu millele laieneb su tutvusringkond. Sinu planeet Merkuur on retrograadis 6 - 26. augustini, sellel ajal võivad mõned arusaamatused aset leida lähisugulastega. Jupiter paneb su sõbrad proovile novembrist detsembrini. Merkuuri retrograadi ajal 27. novembrist kuni 16. detsembrini oleks parem, kui sa hoiaksid rohkem keelt hammaste taga ja valiksid paremini oma sõnu. 


2024. aasta horoskoop

Kommentaare ei ole