{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     5. veebruaril siseneb Merkuur Veevalaja märki, tuues kaasa väljakutseid. 9. veebruaril on taeva noorkuu Veevalaja märgi...


 

 

 5. veebruaril siseneb Merkuur Veevalaja märki, tuues kaasa väljakutseid. 9. veebruaril on taeva noorkuu Veevalaja märgis. Marss siseneb Veevalaja märki 13. veebruaril, sellel perioodil tuleks hoiduda konfliktidest. 16. veebruaril siseneb Veenus Veevalaja märki, soovitades varuda kannatlikkust. Päike siseneb Kalade märki 19. veebruaril. 23. veebruaril siseneb Merkuur Kalade märki. Täiskuu särab Neitsi märgis 24. veebruaris. 


Armastus

Veebruar toob kaasa oma osa väljakutseid. Mõned lahkhelid ja isegi tülid võivad tekkida. Tüli võib tekkida näiteks sellepärast, kui sa peaksid kellegagi flirtima oma kaaslase selja taga. Sa üritad küll selgeks teha, et see kõik on süütu nali ja ei tähenda midagi sinu jaoks aga ilmselt ei jaga su kaaslane sinu arvamust selles suhtes. Vallalised võivad tunda end veebruaris aga veelgi üksikumatena. Mõned valivad kergema tee ja hakkavad suhtlema isegi selliste inimestega, kes ei vasta nende ootustele ja kellega neil pole suurt ühist. 

 

Tervis

Veebruaris oled sa terve. Sa tead, kuidas oma tervise eest hoolt kanda. See, et sa oma toitumist paremini jälgid, tuleb kasuks su kehakaalule. Sa tahad rohkem aega looduses veeta. Kui jaanuaris sul oligi mõni terviseprobleem, siis nüüd tunned sa end väga hästi. Võib-olla suhteprobleemid ei lase sul ainult hästi magada ja selle tõttu oled sa närvilisem.

 

 

Töö ja raha

Kas sa tundsid jaanuaris igavust töö juures? Veebruaris ei muutu ilmselt midagi selles suhtes. Sa pead olema kannatlik. Ja nende jaoks, kes otsivad tööd, ei ole ka muutusi ette näha. Ka rahaasjades pole suuremaid muutusi ette näha.

 

Pere ja sõbrad

Nii nagu eelmisel kuul, ei pakata sa veebruaris suurest õnnest ja rõõmust. Teiste seltskond võib sind isegi ärritada. Sa võid muutuda isegi ebameeldivaks vanade sõprade vastu. Samas võid sa tunda suuremat lähedust sugulaste suhtes ja hakata huvi tundma oma juurte vastu.

Kommentaare ei ole