{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Veebruarikuu peaks tulema Kaksikute jaoks kiire ja sündmusterohke. Merkuur siseneb Veevalaja märki 5. veebruaril, aidat...


 

 

 Veebruarikuu peaks tulema Kaksikute jaoks kiire ja sündmusterohke. Merkuur siseneb Veevalaja märki 5. veebruaril, aidates suhteid parandada. Paar päeva hiljem 9. veebruaril on taevas noorkuu Veevalaja märgis. 13. veebruaril siseneb Marss Veevalaja märki. 16. veebruaril jõuab Veenus Veevalajasse. 19. veebruaril siseneb Päike Kalade märki. Täiskuu särab Neitsi märgis 24. veebruaril. 


Armastus

Armastuseasjad veebruaris sarnanevad rahulikult voolavale jõele. Lainetust ei tohiks tekkida, igaüks tegeleb omas nurgas sellega, mis talle kõige rohkem meeldib. Ãœhisteks koosolemisteks aega ega tahtmist ei ole. Kui sa aga oled vallaline, siis võib armastus tulla su ellu veebruaris. Ainult, et see võib sulle kaasa tuua mõningaid probleeme. Võib-olla on tegemist inimesega, kes ei ole enam vaba või kes elab liiga kaugel. 


Tervis

Mis puutub tervisesse, siis kõik ei lähe veebruaris nii hästi nagu sa sooviksid. Kui jaanuarikuu tõi sulle kaasa terviseprobleeme, siis tõenäoliselt läheb sul täielikuks paranemiseks vaja tervet veebruarikuud. Kuidas ka ei ole, sa saad kõigest üle. 

 


Töö ja raha

Sa ootad, et jaanuar saaks läbi ja asjad hakkaksid jälle töö juures liikuma veebruaris. Aga sa pead veelgi kannatlikkust varuma. Sest mitte midagi ei tohiks veebruaris juhtuda. Võib-olla ainult mõned pingelised olukorrad töökaaslaste vahel. Õnneks kevadel aga hakkab olukord muutuma. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis ka selles valdkonnas pole muutusi ette näha. Ka siin saad sa häid uudiseid alles kevadel.


Pere ja sõbrad

Veebruaris tahad sa rohkem üksi aega veeta. Võib-olla terviseprobleemide pärast, võib-olla on tööasjad süüdi selles, et sa muutud nii melanhoolseks. Lisaks sellele näed sa kõike mustas valguses. Su lähedased ja sõbrad katsuvad sind aidata moraalselt ja teevad kõik, et panna sind naeratama aga sa teed nagu ei näekski sa neid. Õnneks muudad sa ka ise lõpuks meeleseisundit. Ja juba järgmisel kuul oled sa taas õnnelik ja rõõmus.

Kommentaare ei ole