{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Veebruarikuu peaks sulle tooma kaasa hingerahu. 9. veebruaril on taevas noorkuu Veevalaja märgis, mis aitab sul oma pla...


 

 

 Veebruarikuu peaks sulle tooma kaasa hingerahu. 9. veebruaril on taevas noorkuu Veevalaja märgis, mis aitab sul oma plaane paika panna, tuues sulle samuti kaasa uusi võimalusi. 13. veebruaril siseneb Marss Veevalaja märki, tuues sulle head energiat kaasa. 19. veebruaril siseneb Päike Kalade märki. 24. veebruaril särab taevas täiskuu Neitsi märgis. 


Armastus

Kui sa oled juba paarisuhtes, siis võib juhtuda, et peale kõiki neid küsimusi, mida sa endale esitasid jaanuaris seoses oma eluga, oled sa otsustanud midagi muuta. Võib juhtuda, et sa jätad ma kaaslase maha ja lähed uusi silmapiire avastama või siis annad oma kaaslasele uue võimaluse. Igal juhul oled sa otsustanud mitte enam endist viisi jätkata. Vallalisi on ees ootamas aga paljutõotav kuu. 


Tervis

Tänu Uraanile oled sa heas vormis. Tänu muutustele eraelus, oled sa võimeline mägesid liigutama. Sa oled lootusrikas tuleviku suhtes. Katsu rohkem sporti teha, see tuleks sulle kasuks ja teeks sulle head. 

 

 


Töö ja raha

Töö koha pealt tuleb veebruar suhteliselt rahulik. Aga see ei olegi sinu jaoks nii vastumeelne, sest sa oled hõivatud oma eraeluga. See aga ei takista sul mõtelda k oma karjääri peale ja kaaluda, mida sa oma eluga õieti teha tahaksid. Mõned muutused võivad tekkida aga tõenäoliselt mitte enne kevadet. Alles siis tuleb õige aeg tegutsemiseks ning otsuste vastuvõtmiseks. Need, kes otsivad tööd, peavad veel ootama.


Pere ja sõbrad

Sa igatsed muutuste järele ja see mõjutab ka su läbikäimist teistega. Sa ei tunne eriti teiste vastu huvi, sa ei käi enam nii tihti väljas ega helista kogu aeg sugulastele. Ja kui sa ka lähed mõnel nädalavahetusel välja, siis ainult selleks, et pead tuulutada. Mis puutub sinu paarisuhtesse, siis veebruaris on õhkkond üsna pingeline. Kui sul on lapsi, siis võib just neid kõige rohkem kodune õhkkond puudutada. Katsu neid rohkem hoida.

Armastus Kui sa oled juba paarisuhtes, siis võib juhtuda, et peale kõiki neid küsimusi, mida sa endale esitasid jaanuaris seoses oma eluga, oled sa otsustanud midagi muuta. Võib juhtuda, et sa jätad ma kaaslase maha ja lähed uusi silmapiire avastama või siis annad oma kaaslasele uue võimaluse. Igal juhul oled sa otsustanud mitte enam endist viisi jätkata. Vallaliste jaoks on veebruar soodne kohtumiste tegemisteks. Tervis Tänu Uraanile oled sa heas vormis. Tänu muutustele, mis su eraelus aset leiavad, oled sa võimeline mägesid liigutama. Sa oled lootusrikas tuleviku suhtes. Katsu rohkem sporti teha, see tuleks sulle kasuks. Töö ja raha Töö koha pealt tuleb veebruar suhteliselt rahulik. Aga see ei olegi sinu jaoks nii vastumeelne, sest sa oled hõivatud oma eraeluga. Aga see ei takista sul mõtelda rohkem ka oma karjääri üle, kaaludes, mida sa oma eluga õieti teha tahaksid. Mõned muutused võivad tekkida aga tõenäoliselt mitte enne kevadet. Alles siis tuleb aeg tegutsemiseks ning otsuste vastuvõtmiseks. Need, kes otsivad tööd, peavad veel ootama. Pere ja sõbrad Sa igatsed muutuste järele ja see mõjutab ka su läbikäimist teistega. Sa ei tunne eriti teiste vastu huvi, sa ei käi enam nii tihti väljas ega helista kogu aeg sugulastele. Ja kui sa ka lähed mõnel nädalavahetusel välja, siis ainult selleks, et pead tuulutada. Mis puutub sinu paarisuhtesse, siis veebruaris on õhkkond üsna pingeline. Kui sul on lapsi, siis võib just neid kõige rohkem kodune õhkkond puudutada. Katsu neid rohkem hoida.

Kommentaare ei ole