{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    5. veebruaril siseneb Merkuur Veevalaja märki, tänu sellele peaksid paranema sinu suhteid teistega. 9. veebruaril on tae...


 

 

5. veebruaril siseneb Merkuur Veevalaja märki, tänu sellele peaksid paranema sinu suhteid teistega. 9. veebruaril on taevas noorkuu Veevalaja märgis, millega algab uus ja parem ajajärk sinu elus. 13. veebruaril siseneb Marss Veevalaja märki, muutes sind veelgi ambitsioonikamaks. Veenus jõuab Veevalaja märki 16. veebruaril. 19. veebruaril siseneb Päike Kalade märki. 24. veebruaril särab taevas täiskuu Neitsi märgis. 


 Armastus

Vallaliste elus ei tohiks mitte midagi erakordset sellel kuul juhtuda. Ja tegelikult jääb see nii kestma terveks aastaks. Selline tsölibaat võib mõnikord kaasa tuua tujulangust aga sa ei lase masendusel enda üle võimust saada ja sukeldud töösse. Paarisuhtes elavate inimeste jaoks tuleb veebruar pigem soodne, suhe kaaslasega peaks olema väga hea. 


Tervis

Sa oled veebruaris väga heas vormis. Tänu edule, mis sind töö juures saadab, tunned sa end eriti hästi ja mitte kellelegi ei jää märkamata, kuidas sa särad. 

 

 


Töö ja raha

Just tööalases elus on sind ees ootamas suur aasta. Veebruaris jõuad sa igale poole ning su päevad mööduvad linnukiirusel. Tööasjad võtavad suurema osa su elust ning sa jõuad koju hilja õhtul, kurnatud aga rahul iseendaga. Mis puutub rahaasjadesse, siis pead sa veel natuke kannatlikkust varuma. Ja neile, kes otsivad tööd: veebruaris saadab hea edu teid, kasutage seda perioodi ära ja olge aktiivsed.


Pere ja sõbrad

Veebruar tuleb üsna hea kuu. Sa leiad aega väljas käimiseks nii üksi, kui lähedastega. Sa tekitad kõigis hea tuju. Ja see meeldib sulle, sest see on heaks vahelduseks tööasjadele.


Kommentaare ei ole