{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Veebruar peaks tulema emotsionaalne ja sündmusterohke. Noorkuu on taevas Veevalaja märgis 9. veebruaril. 13. veebruaril...


 

 

 Veebruar peaks tulema emotsionaalne ja sündmusterohke. Noorkuu on taevas Veevalaja märgis 9. veebruaril. 13. veebruaril siseneb Marss Veevalaja märki, liitudes Pluutoga. Päike siseneb Kalade märki 19. veebruaril, tuues su ellu head energiat. 23. veebruaril jõuab Merkuur Kalade märki, liitudes Saturniga. 24. veebruaril särab taevas täiskuu Neitsi märgis. 


Armastus

Lõpuks ometi peaksid asjad hakkama muutuma. Jaanuarikuu ei olnud just kõige parem sinu elus. Suhe kaaslasega peaks muutuma lähedasemaks ning usalduslikumaks. Vallaliste jaoks on aga mitmed head võimalused avanemas.


Tervis

Hoolimata külmast ning pimedast ilmast, peaksid sina olema heas vormis. Su lähedased võivad lausa imestada, kuidas sa kõike teha suudad ja kunagi ära ei väsi. Sa otsustad ilmselt hakata rohkem spordiga tegelema. See on väga hea mõte, sest see aitab kõige paremini stressi maandada. Kui sul on vanust juba + 40, siis ära ennast liiga palju ära kurna. 

 

 

Töö ja raha

Alles see oli, kui sa tundsid töö juures igavust. Aga see oli enne nii. Veebruar peaks su tööasjadesse tooma palju muutusi. Ja sa ise peaksid muutuma ettevõtlikumaks. Need aga, kes tööd otsivad: koputage julgelt ustele ja saatke oma CV igale poole. Su pingutused hakkavad vilja kandma.

 

Pere ja sõbrad

Kevad ei ole veel käes aga sina oma südames tunned juba kevade saabumist. Sa käid väljas, kohtud sõpradega, tahad muljeid jagada ning juttu puhuda. Mõned kultuurset laadi sündmused on sind ees ootamas veebruaris. Võib juhtuda, et su elukaaslasel tekivad erimeelsused sugulastega. Tõenäoliselt oled sina sellisel puhul see, kes peab aitama tal olukorda lahendada.

Kommentaare ei ole