{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Veebruarikuu peaks sulle kaasa tooma palju häid võimalusi. 9. veebruaril on taevas noorkuu Veevalaja märgis, tuues sull...


 

 

 Veebruarikuu peaks sulle kaasa tooma palju häid võimalusi. 9. veebruaril on taevas noorkuu Veevalaja märgis, tuues sulle head ja positiivset energiat. 13. veebruaril siseneb Marss Veevalaja märki. 19. veebruaril jõuab Päike Kalade märki, liitudes Saturniga. 23. veebruaril siseneb Merkuur Kalade märki. Täiskuu Neitsi märgis särab taevas aga 24. veebruaril.


 Armastus

Veebruaris vallalised kaua ilmselt üksikuks ei jää. Ãœks väga ilus armastuslugu on sinu elus algamas. Tähtis on ainult, et muu elu selle kõrvalt ei unune ja et tööasjad ei jääks lohakile. Ãœlejäänud aasta näitab, kui tõsiseks see lugu kujuneb. Kõik need, kes on juba paarisuhtes, naudivad aga veebruaris oma elu. 

 

Tervis

Veebruaris peaksid sa olema väga heas vormis. Kuna sul nii hästi läheb veebruaris töö juures ja eraelus, siis oleks kahju, kui terviseprobleemid kõik selle ilusa ära rikuksid. Ära unusta ainult palju liikuda ja saada oma kehakaalu kontrolli alla. 

 

 

Töö ja raha

Nii nagu jaanuaris, tuleb ka veebruar töö tähe all. Töökohamuutus võib ees oodata. Kuidas ka ei ole, kõik peaks minema väga hästi. Need aga, kes otsivad töökohta, leiavad ilmselt lõpuks ometi midagi kindlat ning tasuvat.

 

Pere ja sõbrad

Sa oled heas vormis ning hea õnn saadab sind kõikides valdkondades. Ja veebruaris leiad sa aega kõike teha. Kui sa oled kohtunud kellegagi ja armunud, siis loomulikult on su mõtted ainult kallima juures. Pere ja sõbrad tulevad peale seda. Kui sa oled lapsevanem, organiseerid sa nädalavahetusi täis üllatusi oma perele. 

Armastus Veebruaris vallalised kaua üksikuks ei jää. Üks väga ilus armastuslugu on sinu elus algamas. Tähtis on ainult, et muu elu selle kõrvalt ei unune ja et tööasjad ei jää lohakile. Ülejäänud aasta näitab, kui tõsiseks see lugu kujuneb. Kõik need, kes on juba paarisuhtes, naudivad aga veebruaris oma elu. Tervis Veebruaris oled sa väga heas vormis. Kuna sul nii hästi läheb veebruaris töö juures ja eraelus, siis oleks kahju, kui terviseprobleemid kõik selle ilusa ära rikuksid. Ära unusta ainult palju liikuda ja saada oma kehakaalu kontrolli alla. Töö ja raha Nii nagu jaanuaris, tuleb ka veebruar töö tähe all. Töökohamuutus võib ees oodata. Kuidas ka ei ole, kõik peaks minema väga hästi. Need aga, kes otsivad töökohta, leiavad ilmselt lõpuks ometi midagi kindlat ning tasuvat. Pere ja sõbrad Sa oled heas vormis ning hea õnn saadab sind kõikides valdkondades. Ja veebruaris leiad sa aega kõike teha. Kui sa oled kohtunud kellegagi ja armunud, siis loomulikult on su mõtted ainult kallima juures. Pere ja sõbrad tulevad peale seda. Kui sa oled lapsevanem, organiseerid sa nädalavahetusi täis üllatusi oma perele.

Kommentaare ei ole