{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Veebruarikuu toob kaasa uut ja paremat energiat. 9. veebruaril on taevas noorkuu Veevalaja märgis, millega algab uus aj...


 

 

 Veebruarikuu toob kaasa uut ja paremat energiat. 9. veebruaril on taevas noorkuu Veevalaja märgis, millega algab uus ajajärk sinu elus. 13. veebruaril siseneb Marss Veevalaja märki, liitudes Pluutoga. 19. veebruaril siseneb Päike Kalade märki. 24. veebruaril särab taevas täiskuu Neitsi märgis. Veenus jõuab Veevalaja märki 16. veebruaril.


Armastus

Veebruaris võib sul tekkida mulje nagu oleks armastuse ingel sind täiesti ära unustanud. Vallalistele hea õnn sellel kuul ei naerata. Ka need, kes on paarisuhtes, peavad rohkem pingutama, et omavahel üldse normaalselt suhelda. Igapäevane ja tavaline elu jätkab oma rada. Aga ega see kõik polegi sulle vastumeelt, vastupidi, sest sa oled rõõmus, et sind jäetakse natuke ka rahule. Vaata ainult, et üksi olemine sulle liiga palju meeldima ei hakka. Sul on ka kohustusi teiste ees.


Tervis

Sa peaksid end väga hästi tundma veebruaris. Sul võib tekkida tunne, et sa näed kõike hoopis teistmoodi. Nagu ei paneks igapäevased probleemid sind enam nii palju muretsema. Ja et sa võid olla muretu kõige suhtes nagu linnuke oksa peal. Sa naudid elu, laste naeratusi, päikeseloojangut ning väikeseid asju elus. Kõike seda, mida sa varem vaevu märkasid. See annab sulle elujõudu.

 


Töö ja raha

Veebruar tuleb üsna sarnane jaanuarikuuga. Midagi uut tulemas ei ole ja sa teed oma tööd tavalises rütmis. See rahulik aeg ei jää aga kestma. Need, kes tööd otsivad, võivad tunda, et asjad ei liigu kuidagi. Ega midagi muud ei jää üle, kui tuleb olukorraga leppida. Mis puutub rahaasjadesse, siis aasta esimesel trimestril muutusi tulla ei tohiks.


Pere ja sõbrad

Sa oled hakanud mõningaid oma sõpru vaatama, kui võõraid. Sul on tunne, et sul pole tegelikult mitte midagi ühist nendega, kellega sa ometi alles hiljuti nii palju aega koos veetsid. Tundub, et sinu enda sees on muutused toimunud. Ja see paneb sind oma tuttavaid paremini vailima. Kui sa oled paarisuhtes, siis võid sa hakata mõtlema oma suhte tuleviku üle.

Kommentaare ei ole