{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Noorkuu on taevas Veevalaja märgis 9. veebruaril, pannes sind mõtlema selle peale, mida sa tegelikult tahaksid ära teha...


 

 

 Noorkuu on taevas Veevalaja märgis 9. veebruaril, pannes sind mõtlema selle peale, mida sa tegelikult tahaksid ära teha. 13. veebruaril siseneb Marss Veevalaja märki, liitudes Pluutoga. 19. veebruaril jõuab Päike Kalade märki, see peaks tooma sulle head energiat kaasa. 23. veebruari siseneb Merkuur Kalade märki. 24. veebruaril särab täiskuu Neitsi märgis. 


Armastus

Armastus ise sirutab käed sinu poole veebruaris ja kallistab sind tugevalt. Sinu aga ei tohiks selle vastu midagi olla. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis kudrutate te ilmselt terve kuu nagu esimesel päeval. Te teate, kuidas kõige paremini oma teineteise eest hoolitseda. Vallalised aga peavad varuma veel natuke kannatlikkust. 

 

Tervis

Tööasjad võtavad sinu elust suure osa aega ära ja selle tõttu eelistad sa nädalavahetustel jääda pigem koju ja teha mitte midagi. Veebruaris ei ole su tervis võib-olla kõige tugevam aga tõenäoliselt tead sa ise kõige paremini, kuidas ennast ruttu turgutada. 

 

 

Töö ja raha

Veebruar tuleb sinu jaoks töö tähe all. Ja töö juures peaksid sellel kuul mitmed muutused aset leidma. Sind vajatakse igale poole. Ja sa pead näitama alles, milleks sa võimeline oled. Sinu pingutused hakkavad vilja kandma aasta lõpus. Kasuta praegust soodsat perioodi ära selleks, et hiljem ametikõrgendust küsida. Tööotsingutel olevad inimesed peavad aga veel kannatlikkust varuma. Head võimalused tekivad alles hiljem. 

 

Pere ja sõbrad

Veebruaris ei tohiks sa end üksi tunda. Mitmed toredad üritused on sind ees ootamas. Su tutvusringkond peaks suurenema. Võib-olla ootab sind ees ka üks reis. Tõenäoliselt pead sa minema ka külastama ühte eakat lähedast.  Ka üks inimene sinu minevikust võib taas välja ilmuda ning äratada mälestusi sinu südames.

Kommentaare ei ole