{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Sind on ees ootamas põnev ja sündmusterohke kuu. Noorkuu on sinu märgis 9. veebruaril, tuues sulle head energiat kaasa....


 

 

 Sind on ees ootamas põnev ja sündmusterohke kuu. Noorkuu on sinu märgis 9. veebruaril, tuues sulle head energiat kaasa. 19. veebruaril jõuab Päike Kalade märki, liitudes Saturniga. 24. veebruaril särab täiskuu Neitsi märgis. 

 

 

 Armastus

Vallalisi saadab veebruaris väga hea õnn. Palju häid võimalusi tekib. Kohtumistest ei tohiks puudust tulla. Mõned neist ei vii küll kuhugi, aga teised toovad kaasa palju häid väljavaateid. Need, kes on juba kellegagi koos, tunnevad suuremat soovi olla peale aastalõpu pühi ja jaanuarikuu kallistusi, natuke rohkem üksi. Tegemist on väikese pausiga, mis aitab neil pärast teineteist paremini leida läbi ühiste tegevuste.

 

Tervis

Veebruaris ei tohiks sul tekkida üldse terviseprobleeme või kui, siis väga vähesel määral. Ainult stress võib sind kimbutada, sest sul on võib-olla suurem töökoormus aga õnneks leiad sa lahenduse, kuidas pingeid maandada. Jälgi rohkem ka oma toitumist. 

 

 

Töö ja raha

Need, kes otsivad tööd, peaksid teadma, et veebruar toob kaasa palju võimalusi. Ja tõenäoliselt leiad sa just sellise töökoha nagu oled otsinud. Teiste jaoks tuleb veebruar töö tähe all. Tööasjad toovad kaasa palju rõõmu aga ka oma osa stressi. Ka rahaasjad peaksid olema heas korras. Üks vahejuhtum, mis leiab veebruaris aset, aitab sul parandada oma majanduslikku järge.

 

Pere ja sõbrad

Nii nagu jaanuaris, toob veebruar sulle oma osa õnne ja rõõmu. Sa tead, kuidas valmistada lähedastele rõõmu, tuua kaasa head tuju ning olla külalislahke igas olukorras. Sa särad ja su hea tuju on nakkav. 



Kommentaare ei ole