{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks mees ei jäta oma peret ega koli armukese juurde

foto : u...

foto : unsplash / Jenny Ueberberg

 

 

Põhjused, miks mees ei koli armukese juurde

Kui sa arvad, et ühel hetkel  ta siiski muudab meelt ja te saate õnnelikuks, siis sa eksid. Ta ainult teeb sulle lubadusi aga ära usu teda. Ta ei jäta oma naist ja lapsi. Tal pole isegi sellist mõtet kunagi peast läbi käinud, mis siis, et ta on sinuga seda teemat mitu korda arutanud. 


Ta teeb kõik, et teie suhe avalikuks ei tuleks

Enamik tema sõpradest pole isegi teadlikud sinu olemasolust. Veel vähem on nad sinuga kohtunud. Kui sinul peaks teda vaja minema, ei ole sul teda kusagilt võtta, sest te saate ainult salaja kokku. Kui ta on oma kodus, ei saa ta sinuga rääkida, seega ei tohi sa talle helistada ega sõnumeid saata. Tal on kogu aeg hirm, et keegi saab teada. Te ei käi praktiliselt kunagi kusagil koos, kohtute ainult kohtades, kus keegi teile peale sattuda ei saa. Kui ta tahaks oma naist maha jätta, miks ta nii suurt saladust siis teie suhte ümber hoiab? 


Ta on sulle öelnud, et ta ei jäta oma naist maha

Kui mees sulle ausalt ütleb, et ta ei kavatsegi oma naist maha jätta, siis vähemalt usu teda ja ära mõtle, et küll ta hiljem muudab meelt. Vähemalt on ta aus ja ei taha sulle valesid lootusi anda. Sina oled kõigest tema armuke, juhusuhe, kõrvalhüpe ja ei midagi muud. 


Ta ei tee sinuga mingeid tulevikuplaane

Kas te räägite tulevikust koos, kas te teete ühiseid tulevikuplaane? Kui ei, siis ei näe ta oma tulevikku sinuga. Kui ta kavatseks oma naise maha jätta, siis ta räägiks oma plaanidest sinuga.

 

 


Talle meeldib oma perest rääkida

Kui mees räägib sulle palju oma perest, on pere tema jaoks tähtsamal kohal, kui sa seda arvad. Sina ei ole kunagi nii tähtis tema jaoks. Isegi, kui suhted naisega on halvad, ei tähenda see, et ta veel oma naise peaks sellepärast maha jätma. Kui ta räägib ainult oma perest, ei jäta ta kunagi oma naist maha. 


Ta ei tunne tegelikult huvi selle vastu, kuidas sul läheb

Ta ei tee midagi selleks, et sind õnnelikuks teha, sest teda huvitab ainult tema enda isiklik rahulolu. Ta ei ole selline nagu üks armunud mees peaks olema. Kui temal on sind vaja, oled sa tema jaoks olemas, toetad ja armastad teda. Kui sinul on aga teda vaja, on tal alati mingi vabandus võtta. Isegi, kui sul peaks olema hädaolukord, ei torma ta sulle appi vaid läheb oma naisega poodi, kui naine seda temalt palub. 

 

 


Ta käitub ikka veel nagu oleks abielus

Ta läheb perega puhkama ja käitub nagu tavaline pereisa. Mis siis, et ta veedab sinuga vahepeal aega, siis aga läheb koju ja teeb nagu midagi poleks olnud, paneb lapsed magama ja vaatab naisega telekat. Väljaspoolt vaadates tundub nagu oleks tegu õnneliku pereisaga, mis siis, et sulle räägib ta vastupidist juttu. Pere on tema jaoks palju tähtsam, kui sina.


Ta räägib oma naisest ainult halba

Võiks ju arvata, et kui mehel on nii palju halba oma naise kohta rääkida, siis ei hoia miski teda selle naise juures kinni. Tegelikult see aga nii ei ole. Kui mehel pole midagi head oma naise kohta öelda, tahab ta ainult sind uskuma panna, et tema suhe on halb ja naine kõiges süüdi. 


Ta ei pea kunagi oma lubadustest kinni

Ta on sulle ammu lubanud, et annab lahutuse sisse aga läheb ikka iga õhtu koju nagu midagi poleks olnud. Ta pole isegi rääkinud lahutusest oma naisega. Ainult tühjad lubadused, millest ta kinni ei pea. Ta on sulle palju asju lubanud. Lubanud maad ja ilmad kokku, sest mehed teavad, kuidas naistele meeldida, rääkides neile just seda, mida naine tahab kuulda. Ja naised usuvad alati.


Ta ei tea ise ka, miks ta suhe naisega halb on

Ta vastab, et naine on halb ja ei hooli temast. Tahan ainult mehe raha. Üldse on naine kõiges süüdi. Tema on aga puhas poiss, kes pole kunagi midagi teinud. Naine on aga vana nõid, kes rikub mehe elu ära.

 

 


Ta leiab alati mingi vabanduse, miks ta ei saa oma naist maha jätta

Ta on alati mingi vabandus, miks ta ei saa naist maha jätta. Naine on haige, tal on rasked ajad, tal on töö juures probleeme, lastel on vaja rohkem silma peal hoida... Või on naise sugulastel mingi probleem, mees peab naist toetama. Tal on alati vabandus olemas. 


Kui ta tahaks oma naisest lahku minna, oleks ta seda juba teinud

Kui ta sind tõesti armastaks, võtaks ta midagi ette

Kommentaare ei ole