{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi 2024. aasta horoskoop

  foto : pixabay / Engin Akyurt   TERVIS Kuni ...

 

foto : pixabay / Engin Akyurt

 

TERVIS

Kuni 30. juunini on Must Kuu sinu märgis, aidates sul olla parem ja hoolivam nii iseenda, kui teiste vastu. See tähendab, et sinu elus on üks ENNE ja üks PÄRAST. Uus tsükkel on algamas ja selle tõttu teed sa ilmselt läbi enne suve algust suurpuhastuse oma elus, vabastades end sellest, mis sind emotsionaalselt koormab ja su tervist rikub. Tänu sellele peaks teine poolaasta tulema palju parem. Tõenäoliselt paraneb su vaimne ja füüsiline tervis ning sa oled valmis suurteks tegudeks. 

 

TÖÖ

Aprillist kuni 26. maini võid sa tunda suuremat segadust. Sul võib tekkida tunne, et sa ei kontrolli enam mitte midagi, sinust ei sõltu midagi ja kõik läheb valesti. See paneb sind otsima väljapääsu sellest tupikust, kus sa oled. Hea uudis on see, et 26. mail siseneb Jupiter sinu töö sektorisse ja aitab sul saada asjadest selgemat ülevaadet. Jupiterist on sulle suur kasu sellel aastal, tänu õnne planeedi energiale suudad sa mitmed oma plaanid ellu viia aga alles peale maikuud. Jupiter toob sulle kaasa uusi võimalusi, mida sa vajad. 

 

 

6. juuni noorkuu toob sulle ühe hea uudise, mis viib ära kõik viimase aja rahutused ning muremõtted. Uus ja palju parem ajajärk on sinu elus algamas. Mitmed su unistused ja soovid võivad täituda. Must Kuu lahkub sinu märgist 30. juuni ja tänu sellele kaovad ka viimased probleemid. Sa saad taas julgust juurde, muutud enesekindamaks, paned oma sõna maksma, sead endale uued eesmärgid ja hakkad oma plaane ellu viima. Augustis pead sa võtma natuke tempot maha ja leppima sellega, et alati ei lähe asjad sinu plaanide kohaselt ja kõigest on võimalik õppida. Merkuur on sinu märgis retrograadis 6-16. augustini, selle tõttu ei liigu asjad nii kiiresti, kui sa tahaksid. Septembris kaovad kõik su kahtlused ja sa saad edasi minna rahulikuma südamega. 5. septembri noorkuuga algab uus ja paljutõotav tsükkel sinu elus. Merkuur soovitab sul suurelt unistada. 


ARMASTUS

Alates 24. veebruarist peaksid tänu Merkuurile mitmed toredad kohtumised aset leidma. Alates 24. märtsist on Marsi kord hoolitseda sinu eraelu eest, tänu Marsile peaks suhe kaaslasega olema palju kirglikum ja sensuaalsem. 10. märtsi noorkuuga algab uus ajajärk sinu eraelus. 

 

 

Juunis ja juulis võid sa tunda suuremat vajadust läheduse ja tõelise armastuse järele või siis tunned sa, et sinust ei hoolita nii palju, kui sa seda tahaksid. Sa võid tunda sellel perioodil suuremat üksindust. Süüdi on selles Neptuuni-Saturni konjunktsioon. Augustis on Veenus vastasseisus Saturniga, pannes sind olemasolevat suhet muutma või siis alustama uut. Midagi uut on igal juhul sinu ellu saabumas. 18. septembri täiskuu sulgeb märtsikuus alanud tsükli, aidates sul leida armastust oma ellu. Alates 16. novembrist näed sa asju läbi selgema pilgu ning paned paika uued reeglid. 


LÄHEDASED

Tundub, et sellel aasta valid sa hoolikamalt, kellega sa suhtled, Must Kuu aitab sul lõpetada suhted nendega, kes on hakanud sind vaimselt kurnama. Jaanuaris peaksid mitmed uued kohtumised aset leidma. 6-16. augustini on Merkuur sinu märgis retrograadis, selle tõttu võivad mitmed arusaamatused ja möödarääkimised tekkida, pole siis ka ime, kui sa just sellel ajal lähed paljudega tülli. Alates 14. oktoobrist peaks kõik taas laabuma ning suhted paranema. 


2024. AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole