{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sina tead, milline on kõige uhkem tähemärk?

  foto : pixabay / Aexas_Fotos       "Peeglike, peegli...

 

foto : pixabay / Aexas_Fotos

 

 

 "Peeglike, peeglike seina peal .... Mina olen kõige ilusam maa peal! "

Vähemalt on selle tähemärgi esindaja väga enesekindel. Lisaks on ta enesekeskne ja uhke. Ta teab, mida ta väärt on. 

Kui sa teda kiidad ja teed talle komplimendi, siis ta lihtsalt naeratab ja ütleb sulle rahulikult : "Tänan aga ma tean seda ise ka!". Sina tahtsid talle head meelt teha aga tulemus ei vastanud sinu ootustele. 

Lõvi alustab iga oma lauset sõnadega : "Mina või minu" ja kasutab samuti tihti sellist väljendit nagu : " Ei aga sellepärast, et mina..." ja ei väsi ennast peeglist imetlemast. On see uhkus või ülevõimendatud ego? Võta seda kuidas sa tahad. Kui sa arvasid seni, et selliseid inimesi kohtab harva, siis sa eksisid. Lõvi ise ei ole selles süüdi, et ta selline on, planeedid on süüdi.

 

 

Kõik on horoskoopides kirjas. Kõik head ja halvad omadused. Astroloogia aitab ennast paremini tundma õppida ja näitab samuti iga tähemärgi stereotüüpe. Astroloogiliste tähemärkide seas on naiivseid, romantilisi, vapraid, üliaktiivseid, jonnakaid ja isegi uhkeid märke. Lõvi paistab silma oma uhkuse poolest, sest ta leiab, et ta on maailma naba. 

Juba esimeses klassis tahtis Lõvi olla klassi parim ja eeskujulikum. Ta otsis alati võimalusi, kuidas silma paista. Tema oli klassipildi peal alati keskel ja lasteaias karjus kõige kõvemini. Suuremaks kasvades ta palju ei muutunud. Kuhu ta ka ei lähe, ta käitub nagu tõeline staar. Ta surub oma tahtmist peale. Ta on muljetavaldav. Ega jää kunagi märkamatuks. Aga seda ta ju tahabki. Ta armastab iseennast. 

 

 

Teda peetakse sodiaagi kuningaks, ta on teadlik oma tugevatest külgedest. Teda valitseb Päike ja selle tõttu on tal ainult üks soov : särada. Ta vajab oma õukonda enda ümber ja hoiab ennast alati oma trooni läheduses. Ta kannab alati oma nähtamatut krooni peas. Talle meeldib, kui teda kiidetakse ja imetletakse. Talle meeldib, kui teda esile tõstetakse teiste seast ja meelde tuletatakse, et ta on kõige parem ja kõige ilusam. Ta lihtsalt on kord juba selline. Ta tahab võimu ja kõike, mis sellega kaasas käib. Ta on võimeline kõik ära võluma, mitte miski ei ole tema jaoks kättesaamatu, kui ta kord midagi on endale pähe võtnud. Mitte keegi ei suuda talle ära öelda. Ta on ise veendunud, et ta on kõige andekam ja säravam. Ja see, et teda peetakse kõige uhkemaks, ei kõiguta teda absoluutselt, tal ei ole selle teadmisega mitte midagi peale hakata. 

 

 

Lõvil on oma Instagram'i konto ja isegi TikTok konto, ta jagab kõike: oma edusamme ja saavutusi. Mõned astroloogid katsuvad selgeks teha, et tegelikult on Lõvi hästi tundlik, kahtleb iseendas ja oma võimetes. Võib-olla vajab ta lihtsalt seda, et keegi teda lohutaks ja maha rahustaks? Sest tegelikult on Lõvi lojaalne, aus, elegantne, vapper ja julge. 

Seega kui nii vaadata, on iga tähemärk omal moel uhke. Neitsi arvab, et ainut tema teab kõike. Kaalud arvavad, et nemad armastavad rohkem, kui keegi teine. Ambur on veendunud, et ainult tema uskumused ja arvamus loeb, Kaksikud aga tunnevad uhkust oma hea suhtlemisoskuse pärast. Meis kõigis on peidus väike lõvipoeg. Meil kõigil on vaja egolaksu aeg-ajalt. Kõik on tegelikult tasakaalu küsimus.


Kommentaare ei ole