{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne 2024. aastal

foto : pixabay / Pezibear      Uus aasta, uus algus. Mida o...

foto : pixabay / Pezibear

 

 

 Uus aasta, uus algus. Mida on planeetidel sinu jaoks varuks sellel aastal ja milline on hea õnne planeedi Jupiteri aspekt käesoleval aastal? Milline päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne 2024. aastal? 


JÄÄR : 27. november, 2024

Päike (elujõud) ja sinu planeet Marss (ettevõtlikkus) moodustavad väga hea ja soodsa aspekti, toetades sind kõikides ettevõtmistes. Kõik võimalused on avatud sellel päeval.  Kõikide märkide järgi peaks see päev kaasa tooma palju häid uudiseid ja üllatusi. 


SÕNN : 21. aprill, 2024

Jupiteri ja Uraani konjunktsioon sinu märgis toob sulle suuremat õnne kaasa. Tegemist on harukordse aspektiga, mis peaks tooma sulle positiivseid muutuseid kaasa. 


KAKSIKUD : 3-4. juuni, 2024

Sellel päeval leiab aset Jupiteri ja Pluuto erakordne trigoon, mis peaks vallandama positiivsete sündmuste ahela ning tooma sulle kaasa suurt edu nii töö-, kui eraelus. 

 

 


VÄHK : 10. juuli, 2024

Sinu sünnipäevakuul moodustavad Veenus sinu märgis ja Neptuun Kalades ilusa trigooni, mis peaks sulle kaasa tooma suurt õnne ning armastust. 


LÕVI : 7. august, 2024

Päike sinu märgis moodustab sel päeval ilusa ja harukordse aspekti hea õnne planeedi Jupiteriga Kaksikutes. Kõikide märkide järgi toob see sulle suuremat rahaõnne kaasa. 


NEITSI : 23. mai, 2024

Planeetide seis on sellel päeval väga hea. Jupiteri, Veenuse ja Neptuuni hea aspekt toob sulle suuremat õnne ja edu kõikides ettevõtmistes kaasa. Kõik kolm planeeti viibivad sel päeval sinu sõbramärkides, sellepärast peaks kõik minema paremini, kui sa seda arvatagi oskad. 


KAALUD : 15. september, 2024

Veenus sinu märgis moodustab ilusa trigooni Jupiteriga Kaksikutes. See peaks ennustama sulle suurt õnne, mis võib olla seotud abiellumise, maja või auto ostuga, lapse saamisega... Soovi midagi ja sa näed, et septembrikuu täidab su soovid. 

 

 


SKORPION : 1 - 4. november, 2024

Päike, Noorkuu ja Merkuur sinu märgis moodustavad väga hea aspekti Marsi, Neptuuni ja Pluutoga, tuues sulle kaasa head õnne, edu ja raha. 


AMBUR : 27. november, 2024

Päike sinu märgis moodustab ilusa trigooni Marsiga Lõvis. Kõik sinu soovid täidetakse sellel päeval. 


KALJUKITS : 27 - 29. jaanuar, 2024

Need päevad peaksid sulle kaasa tooma tervist, raha, edu ja kordaminekuid kõikides ettevõtmistes. 


VEEVALAJA : 14 - 22. veebruar, 2024

Marss, Veenus ja Pluuto on konjunktsioonis sinu märgis. Selline planeetide seis toob sulle head õnne kaasa.


KALAD : 23. mai, 2024

23. mai toob sulle suurt õnne kaasa. Neptuun on väga heas aspektis Veenuse ja Jupiteriga Sõnni märgis. Kõik sinu soovid, mida sa sellel päeval teed, võivad täituda.

Kommentaare ei ole