{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid tahavad alati, et viimane sõna neile jääks

    foto : pixabay / RobinHiggins   Kui neid kuulata, siis ...

 

 

foto : pixabay / RobinHiggins

 

Kui neid kuulata, siis on ainult neil õigus ja teised eksivad alati. Nad on kangekaelsed ja jonnakad. Nad ei tunnista kunagi, kui on eksinud. Nad ise arvavad, et teavad kõike, et neil on väga hea mälu, täpsed teadmised ja et nad räägivad ainult tõtt. Et sa ei peaks raiskama oma väärtuslikku aega nendega vaidlemise peale, lootuses, et su sõnad panevad neid meelt muutma, on siin välja toodud viis tähemärki, kes teavad alati kõike paremini, kui teised. 


Millised tähemärgid eelistavad pigem surra, kui tunnistada, et nad on eksinud?

 

 

Horoskoopide sõbrad on ilmselt juba ära aimanud, et üks sellesse nimekirja kuuluv tähemärk ei saa olla keegi muu, kui Sõnn, kes paistab silma oma kangekaelsuse ja jonnakuse poolest. Kui Sõnn on endale midagi pähe võtnud, ei saa miski panna teda enam arvamust muutma. Kui sul veab, siis tunnistab ta seitse aastat hiljem ühel ilusal hetkel, et sul oli siiski õigus ja tema eksis. 

Teine tähemärk, kes samuti sellesse nimekirja kuulub, on Lõvi. Ta pigem laseb endaga kõik teha aga ei tunnista, et ta eksis. Ka tema hoiab iga hinna eest oma arvamusest kinni. Lõvi on äärmiselt enesekindel ja uhke, kuidas võikski keegi arvata, et ta kunagi eksib. Kui sa temalt küsid, siis ütleb ta sulle, et tal oli õigus kõige suhtes. Muidugi enne, kui ta aru sai, et ta tegelikult eksis aga sellel pole enam tähtsust. 

Veevalaja on samuti veendunud, et ta ei eksi mitte kunagi. Veevalaja puhul pole see eneseuhkus, mis ei lase tal oma eksimust tunnistada nagu Lõvidel ega kangekaelsus nagu Sõnnidel, Veevalaja puhul on pigem tegemist intelligentsusega. Ta on lihtsalt veendunud, et ta on teistest targem ja mõistnud kõike palju varem, kui teised, selle tõttu ei hooligi ta avalikkuse arvamusest. Lisaks sellele meeldib talle olla teistega pidevalt vastuolus. 

 

 

Ka Vähk peab väga tähtsaks oma isiklikku arvamust, millest ta mitte kuidagi loobuda ei taha. Ta peab oma subjektiivsust vankumatuks tõeks. Ta on tõesti kindel, et kui ta midagi tunneb, siis järelikult on see õige. Tegelikult aga näeb ta ainult seda, mida ta näha tahab. Teda kuulates jääb mulje nagu oleks ainult temal alati õigus. Ta hoiab iga hinna eest oma arvamusest kinni ja mitte iialgi ei hakka ta tunnistama, et ta eksis.

Teine kangekaelne tähemärk on Ambur. Amburi arvamust ei mõjuta tema emotsioonid, vaid usk. Usk kõigepealt iseendasse, sest ta on väga enesekindel. Usk oma õnnetähte, sest Amburi planeet on hea õnne planeet Jupiter ise, mis paneb teda uskuma, et ainult temal on kõige paremad ideed. Lisaks usub ta oma arvamuse õigsusesse, mida võiks lausa seadusega kinnitada. Ambur leiab, et teised inimesed lihtsalt ei saa mitte millestki aru.

Kommentaare ei ole