{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kallis laps, ma tahaksin sind hoida kõige halva eest

    Foto : unsplash / kilarov zaneit   Minu lapsele. Sa...

 

 

Foto : unsplash / kilarov zaneit

 

Minu lapsele.

Sa kasvad iga päev ja avastad maailma läbi oma pilgu, oma mõtete ja soovide. Ma ei saa olla alati sinu kõrval, et sind julgustada igal sammul, ma ei saa kõike jälgida ega teada.

Sa kasvad ja avastad, kui imeline on elu. Õpid tundma, mis on õnn, armastus ja sõprus. Ma tahaks, et su elutee oleks sile ja konarusteta aga elus ei lähe kõik alati nii nagu me seda sooviksime. Elu on küll täis imelisi hetki, aga elu võib ka tuua kaasa pisaraid ja valu.

Ma tahaksin nii väga seista sinu kõrval, kui keegi sind koolis narrib, et sulle kõrva sosistada, kui tähtis on see, mida sina endast arvad.

 

 

Ma tahaksin olla sinu kõrval, kui õpetaja sulle halva hinde annab ja öelda sulle, et see pole üldse tähtis, millised on sinu hinded ja et kõikidel inimestel on õigus eksida.

Ma tahaksin olla su kõrval, kui sa pead pettuma oma parimas sõbras. Ma tahaksin sind lohutada ja öelda, et mõned inimesed ei vääri sinu sõprust.

Ma tahaksin olla su kõrval, kui sul tuleb julgusest puudu, et anda sulle enda julgust.

Ma tahaksin olla iga sinu väikese sammu taga, valmis sind kaitsma nende eest, kes su väikesele südamele haiget teevad. 

Elu toob sulle armastust, aga samuti pettumusi.

 

 

Elu toob su teele imelisi inimesi, kes jäävad sinu kõrvale nii heas, kui halvas. Aga kahjuks kohtud sa ka nendega, kes lõhuvad su südame ja tallavad su eneseväärikusel.

Elus tuleb hetki, kui sa tunned armastust õhus ja siis tuleb ka neid hetki, kui valus pettumus su südame tuhandeks killuks lööb ning elu su maatasa surub.

Tuleb hetki, kui sa tunned uhkust selle üle, mida sa teed ja kes sa oled ning neid hetki, mil sa varjad oma häbi teiste eest ning tunned suurt valu kogu maailma pärast.

Sa kasvad iga päev ja ma ei saa hoida alati sinu kätt, sest ühel päeval tahad sa minna üksi ning lennata oma tiibadega. Ära ainult unusta, et su ema pole kunagi kaugel. Su ema on alati valmis sind kaitsma ja lohutama. Ning meelde tuletama, et hoolimata raskustest on elu ilus.

Kommentaare ei ole