{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tead, milline on sinu õnnetoov talisman Hiina horoskoobi järgi?

  foto : unsplash / Samuel Branch    Hiina uus aasta algas ...

 

foto : unsplash / Samuel Branch

 

 Hiina uus aasta algas 10. veebruaril. Kuidas tõmmata endale head õnne ligi Draakoni aastal? Miks mitte proovida õnne toovaid talismane? 


ROTI õnnetoov talisman

Kolm hiina Feng Shui münti. Keegi pole veel näinud Roti aastal sündinud inimest, kellel on näpud põhjas. Selleks, et tõmmata ligi õnne ja jõukust ning kindlustada oma majanduslikku seisu, pane kolm rahamünti esikusse, siis koputab küllus ise su uksele. Kõige parem oleks kasutada selleks spetsiaalseid Feng Shui õnne toovaid kandilise auguga münte, mis riputatakse punase paelaga seina peale. Punane pael aitab täita kõik soovid. 


HÄRJA õnnetoov talisman

Naerev jõukuse Buddha. Kui masendus tikub ligi ja tuju on halb, vaata oma Buddha poole - naer on nakkav. Buddha tuletab sulle meelde, et hea õnn ei ole enam kaugel. Puuduta Buddha kõhtu enne, kui sa lähed välja, nii tõmbad sa rikkust ja jõukust ligi ning koju tulles on sul taskud täis. 


TIIGRI õnnetoov talisman

Jadeiit vääriskivi, mis sümboliseerib armastust ja voorust. Jadeiit toob inimese ellu rahulolu ja armastab ausust. Jadeiit ei oska valetada. Kandes kivi endaga kaasas, peaksid su suhted teistega muutuma palju paremaks ja selgemaks. Pannes kivi padja alla, magad sa nagu beebi.

 

 


JÄNESE õnnetoov talisman

Kilpkonn. Sümboliseerides kaitset ja pikka iga, õpetab kilpkonn sulle, kuidas teha ajast oma parim liitlane. Tormamisel pole mõtet. Tee oma soovid uueks aastaks, kui sa tahad, et su soovid täituksid, pead sa lõpetama muretsemise. Puuduta oma kilpkonna, soovi midagi ja varu kannatlikkust. 


DRAAKONI õnnetoov talisman

Bagua peegel. Yin ja Yang tasakaal peegeldub peeglist. Peegel kaitseb sind, avab sinu sisemise "taeva" ja avardab silmaringi. Tegemist ei ole tavalise peegliga, sest seda peeglit ei hoita kunagi maja sees vaid väljas. Riputades peegli välisukse või akna kohale, hoiad sa halva energia eemal, sest peegel tõmbab kõik endasse.

 

MAO õnnetoov talisman

Lucky bamboo ehk õnnetoov bambus, mis tegelikult on hoopis Sanderi draakonipuu. Õnnebambus tõmbab ligi head õnne. 3 bambuse vart tõmbavad ligi head õnne, rikkust ja pikka iga. Kindlasti hoida nii, et bambus oleks silma all. Kingi õnnetoov bambus ka oma lähedastele, see toob ka neile õnne. 

 

 


HOBUSE õnnetoov talisman

Punane Tiibeti käepael. Kandes käepaela randme ümber, kaitseb see sind kõige halva eest. Kanna käepaela vasaku randme peal.

 

KITSE õnnetoov talisman

Pixiou sõrmus. Sõrmusel on näljane draakon, mis sööb kulda, hõbedat ja vääriskive. Lisaks sellele, et sõrmus tõmbab ligi jõukust ja rikkust, on draakon ka tõeline kaitseloom. Kanna sõrmust keskmises sõrmes, draakonipea suunatud nimeta sõrme poole. 


AHVI õnnetoov talisman

Viie kellukesega tuulekell. Viis kellukest sümboliseerivad viite elementi : Puu, Tuli, Metall, Vesi ja Maa. Tuulekell aitab eemal hoida negatiivset energiat. Tuulekella heli aitab leida sisemist rahu. 

 

 


KUKE õnnetoov sümbol

Lootoseõis. Sa võid kanda lootoseõit ehtena kaelas või randme peal, lootoseõis aitab hoida sinu ümbrust negatiivsest energiast puhtana. Halb ei saa nii sind kätte. 


KOERA õnnetoov talisman

Punane Hiina ripats, mis toob su ellu armastust ja õnne.


SEA õnnetoov talisman

Maneki Neko lehvitav kass, mis on küll Jaapani päritoluga aga lehvitab nüüd igal pool Hiins. Maneki Neko kass sümboliseerib jõukust. Sinine kass toob kaitset, roosa aga armastust.


Kodused lood© 2024 Sisu kopeerimine keelatud!




Kommentaare ei ole