{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tahad tõsist suhet? Siis ära vaata mehi, kellel on sellised probleemid

      On mehi, kes ei saagi suureks ja kes käituvad kogu oma elu nagu poisikesed. Kui sa...

 

 


 
On mehi, kes ei saagi suureks ja kes käituvad kogu oma elu nagu poisikesed. Kui sa ei ole enam noor teismeline ja otsid tõsist suhet ning mõtled pere loomise peale, siis ära vaata selliseid mehi, kellel on järgnevad probleemid.



1. Tal puudub kindel töökoht

See asjaolu peaks ise sind juba ettevaatlikuks tegema aga ometi on elu näidanud, et ikka veel leidub naisi, kes seovad end selliste meestega, kellel puudub kindel töökoht ja sissetulek. Põhjuseid on muidugi erinevaid ja kõiki ei saa ka ühe vitsaga lüüa aga kui mees sulle räägib sellist juttu nagu oleks tal kohe-kohe üks kindel ots kusagilt tulema, mis tõotab head raha sisse tuua, siis ära teda nii ruttu usu. Juhuotstest ära ei ela. Sina ju ei tunne teda, võib-olla ta kavatsebki naiste seljas kogu oma elu rahulikult ära elada. Ära seo end liiga kiiresti, õpi enne korralikult inimest tundma. On ka võimalik, et ta on jäänud töötuks kindlatel põhjustel aga sa ju näed inimesest endast, kui tõsiselt ta uue töökoha leidmist võtab. Mitte mingil juhul ei tohiks sina aga hakata tema arveid maksma ja teda üleval pidama. 



2. Ta kutsub oma sõpru ikka veel tüüpideks ja kuttideks


  Kui ta käitub ikka veel nagu teismeline, siis ilmselt tundis ta end just selles vanuses kõige paremini. Inimesed on muidugi erinevad aga kas sina tahad siduda end kellegagi, kes otsib elus ainult vaheldust ja tahab iga päev pulli teha sõpradega? Teatud vanuses tundub selline käitumine natuke kohatu ja võib valmistada sulle endale piinlikkust.

 

3. Ta ei loe raamatuid


Aga selle eest on tal videomängud. Ent see, kui inimesel ei ole kodus mitte ühtegi raamatut, on natuke imelik. Inimesi on küll erinevaid aga tavaliselt inimesed loevad raamatuid ja ei vaata ainult filme Netflix'ist, sest see aitab neil silmaringi avardada ja end harida. Sellise inimesega on huvitav rääkida ükskõik, millistel teemadel. 
 
 
 
 
 
 

4. Ta on rahalistes raskustes loomeinimene

Ta võib olla raskustes vaevlev kunstnik, fotograaf, muusik, kirjanik või ükskõik millise muu ameti inimene, kellel on hetkel rasked ajad käes ja kellel lihtsalt pole raha. Võib muidugi juhtuda, et tal on mingi kindel töökoht, mis teda ära elatab ja suuremast hädast välja aitab ning tema raskused tähendavad kokkuvõttes üksnes seda, et ta pole veel nii palju kuulsust kogunud nagu ta tahaks. 
 
 

5. Ta on homofoob või rassist ja teeb seksistlikke nalju

Sinu elus ei tohi olla kohta vihale, teadmatusele ja tolerantsuse puudumisele! Ava oma silmad. Ära lase nii madalalaubalisi inimesi oma ellu. Vali paremini inimesi, kellega sa läbi käid ja suhtled. 
 

 

6. Ta elab oma vanemate juures


Tänapäeval tuleb ette olukordi, mille tõttu inimene kolib vanemate juurde ühel või teisel põhjusel tagasi. Aga samas leiavad mõned mehed, et vanemate juures elamine on üldse mugav. Miks ta peaks ära kolima, kui ema peseb pesu ja teeb süüa, isa käib poes ja toob toidud.
 

 

7. Tal on sõltuvusprobleemid


  Ära seo end inimesega, kellel on sõltuvusprobleemid. See ei ole hea ei sinule ega sinu lähedastele. Sa tõmbad endale ise ainult probleeme kaela. Kui inimene joob nädalavahetusel mõne õlle, ei ole see veel alkoholism, kui ta oskab piiri pidada. Kui inimene aga ilma alkoholita enam elada ei saa, on see probleem ja sina oma ellu lisaprobleeme ei vaja. 
 
 
 
8. Ta ei ole mingeid kindlaid plaane

Paljudel inimestel puudub kindel ettekujutus oma tulevikust. Aga kui täiskasvanud mees ei tea, mida ta oma elus teha tahaks, on midagi natuke valesti. See võib olla märk sellest, et ta pole veel suureks saanud ja ootab, et keegi teine tema eest otsustaks. Kas sa tahad tema eestkostja olla? 

 

9. Ta räägib sinu perest ja sõpradest halvasti

Pea meeles, et mitte kellelgi ei ole õigust rääkida sinu lähedastest halvasti. Ainult sina ise võid rääkida, kui sul on ühe või teise lähedasega probleeme. Aga tegemist on sinu lähedastega, kes on sulle ikkagi tähtsad. Mitte ükski mees ei tohiks seda aga endale lubada.
 
 

10. Ta on naistekütt


Isegi, kui inimesed on võimelised muutma, siis naistemees jääb ikkagi naistemeheks. Kui ikka silm on harjunud teisi naisi mõõtma hindavad pilguga, siis ega see mees enne ei jäta, kui on oma sarved maha jooksnud ja maha rahuneb ta alles siis, kui tal on juba vanust omajagu. Naistemees tahab oma ellu vaheldust ja sina teda muuta ei saa, hoolimata kõikidest tema lubadustest ja tõotustest.

 
 
 
11. Ta on armukade

Alguses võib armukadedus olla isegi tore - oh, ta armastab mind nii palju, et piisab, kui keegi mulle naeratab, kui ta juba vihastab! - siis üsna ruttu see sulle enam nii tore ei tundugi. Selline mees võib kaotada enda tegude üle täieliku kontrolli ja muutuda lausa vägivaldseks. Ja kas sulle meeldiks, kui ta nuhiks sinu asjades ja korraldaks sulle iga väikese asja pärast suure skandaali?
 

12. Ta on ennast käest ära lasknud

Ta on ennast täiesti hooletusse jätnud. Ta ei vaheta riideid, ei aja habet, käib vanades kottis pükstes päevad otsa ja sügab ennast siit ja sealt nagu midagi polekski lahti. Haigutab nii, et maa väriseb ja tunneb end hästi. Me kõik muutume ajaga aga mingi väike võlu võiks ikka jääda. Kui sina ei koristaks, elaksite te täielikus segaduses.
 

13. Ta alandab sind

Kui ta annab juba sulle mõista, et sa võiksid oma välimust muuta, kui ta ei toeta sind, kui ta alandab ja alavääristab sind, siis ei tohi sa temaga jääda. Sa vajad enda kõrvale meest, kes sind armastab sellisena nagu sa oled. Sa vajad meest, kes sind austab, mitte ei jooksuta ega pane ootama. Ära alanda end nii palju, et seod end sellise inimesega, kes pole sind väärt.

 

Kommentaare ei ole