{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära tähtkujus sündinud mees

      Jäära tähtkujus Jäära tähtkujus sündinud mees on tugev ja jõuline. Võluv ja sümpaatne. Ta ei ole õrnade killast, pi...


 

 

 Jäära tähtkujus



Jäära tähtkujus sündinud mees on tugev ja jõuline. Võluv ja sümpaatne. Ta ei ole õrnade killast, pigem selline tahumatu ja järsu ütlemisega.



Tema head omadused

Temaga koos sul igav juba ei hakka. Talle meeldib elu põnevaks muuta, ta on hästi sportlik, rutiin ja igavus ei istu talle sugugi. Sa võid kogu organiseerimise tema hooleks jätta - nagunii ta muud ei tahagi, kui võtta ainult juhtimist enese peale. Kui selline elu sulle meeldib ja sa jätad talle vabad käed, siis ootab sind elu täis põnevust ja üllatusi.

 



Tema halvad omadused

Tal on kalduvus egoismile. Ta ei kuula kunagi mitte kedagi ega arvesta ka teiste soovitustega. Ta ei ole eriti empaatiine, võib paista pealtnäha lausa tundetu ja südametu inimesena. Ta ei lepi kaotuste ja nõrkustega, põlgab kõike ja kõiki, kes end niimoodi madalamaks teevad. Ta ei taha ka rutiinset elu ja vajab, et kõik tema ümber pidevalt muutuks, sest ta elab tulevikus.



Armastuses

Ta ei ole romantilne. Ära oota suuri emotsioone täis kõnesid ja pisaratevalamist, see pole tema moodi. Sa ise teed endale haiget, kui ootad mingeid õrnuseavaldusi tema poolt. Aga sa võid arvestada tema kõrval äärmiselt põneva ja kiire eluga, reiside, seiklusrikaste nädalalõppude ja tema suure sõpraderingiga. Ta on truu kaaslane ja hea südamega, hoolimata oma raskest iseloomust. Lase tal kõike teha ja kõike otsustada, see on kõik, mida ta vajab.


Kommentaare ei ole