{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on Amburite vead ja puudused?

     Ilmselt huvitab see paljusid, millised siis on Amburite puudused, sest tavaliselt kuuleb nende kohta ainult head. ...

 


 

 Ilmselt huvitab see paljusid, millised siis on Amburite puudused, sest tavaliselt kuuleb nende kohta ainult head.


Ambur on kõigiga sõber, selle tõttu polegi imestada, et me kõik tunneme kedagi, kes on sündinud Amburi tähtkujus

See on see inimene, kes küsib sinult kohe ilma pikema jututa: "Miks sa seda uut mantlit ei ostnud, see sobis sulle ju nii hästi? " ja ootamata ära sinu vastust, viib jutu kohe teisele teemale: "Kas sa täna õhtul jalutama viitsid tulla?" ehkki ta teab väga hästi, et sul pole hetkegi vaba aega. Mõnikord ta lausa ärritab sind oma pealiskaudsuse ja muretusega aga sa ei oska tema peale pikalt pahane olla, et ta on nii armas ja tore.

 

Ambur on tolerantne ja avatud maailmavaatega

Kui Ambur kedagi hindab, siis tema väärtushinnangute pärast. Kõik ülejäänu ei lähe talle korda: see, kas sulle meeldivad punased, sinised või rohelised sokid - temal pole sellega asja. Kui sa temaga koos reisima või kontserdile lähed, siis on kõik korras.

 

Amburid on heatahtlikud

  Ambur on alati see sõber, kelle õla najal sa võid ennast tühjaks nutta. Ta lihtsalt on selline, et tahab kõiki aidata, eriti aga neid, kes on talle kallid ja südamelähedased. Ta ei hakka sind välja ka viskama, kui sa oled ennast juba tema diivani peal sisse seadnud. 

 

 

 

Ambur ei karda midagi (ega kedagi)

  Ta tahab maailma avastada, palju liikuda, talle ei meeldi paigal seismine ja nukrutsemine. See pole üldse tema moodi. Ta on hästi iseseisev ja pakatab lausa heast energiast. Ta võib minna ka täiesti üksi jalutama või reisima, peaasi, et ta saab midagi teha, sest päevad on niigi lühikesed ja väljas on ju ilus ilm. 


  Ambur ei suuda paigal püsida

Ta ei tunne sellist sõna nagu rutiin ja ei taha isegi teada, mida see tähendab. Tema teeb iga päev midagi, tema elus ei ole kohta niisama olemisele, kui midagi ei toimu, siis organiseerib ta midagi. Teistel on ainult raske temaga sammu pidada. Tavaliselt väsivadki teised kõige esimesena ära ja annavad alla. Aga Ambur mitte. Tema ei anna mitte kunagi alla. 

 

Ambur on kõige suuremad pidutseja

 Ambur tunneb kõiki kuumemaid ööklubisid, kabareesid, varieteesid, diskoteeke, baare ja kõrtse, ta on käinud kõikidel festivalidel ja suvepidude - teda jätkub igale poole (nii tuule, kui vihmase ilmaga, ilm pole üldse tähtis). Tema juba ei hakka kodus istuma ja telekat vaatama, kui nii palju põnevat on teha. 


Ta on hästi otsekohene

Tavaliselt oskavad inimesed hoida keelt hammaste taga, et mitte öelda midagi, mis võiks teistele haiget teha, Amburid aga paistavad vastupidu silma oma otsekohese loomuse poolest. Ambur ise ei anna endale sellest aru, mida ta teeb. Kui keegi peaks talle selles suhtes märkuse tegema, siis üllatub ta täiesti siiralt ja hüüatab: "Kas tõesti? Äkki hoopis sina solvud liiga kergesti Mis sa võtad kõike sõna-sõnalt? Ära ole nii tundlik!". 

 

 

 

Ta tahab alati olla kõige parem

Sõltumata vanusest tahab Ambur alati olla esimene. Nii koolis geograafia kontrolltööd tehes kui kudumisvõistlusel osaledes või siis töö juures - ta otsib alati võimalust, et paista silma. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et ta ei hakka teistele seejuures liiga tegema.


Amburile meeldib moraali lugeda

Millegipoolest see on nii, et Amburile meeldib hirmsasti teistele moraali lugeda. Samal ajal aga ei talu Amburid ise üldse neid inimesi, kes neile sõnu peale loevad. Amburiga vaidlemine on aga tõeliselt väsitav. Talle meeldib oma arvamust avaldada absoluutselt kõige suhtes: poliitika, suhted, religioon - ja kusjuures ta lõpetab alati oma väiteid nii: "Küll sa näed ühel päeval, et mul oli õigus!"


Ta võib teinekord näidata suurt ükskõiksust üles kõige suhtes

Mitte, et ta oleks laisk (otse vastupidi), aga kui Ambur on otsustanud, et ta ei liiguta sõrmeotsagi sellel päeval ja ei lähe välja, ehkki  250 inimest ootavad teda koosolekule, siis ei liiguta ta ennast. Mõnikord on ta jällegi ülitöökas ja pingutab isegi üle, teinekord jälle võtab ta kõike lõdvalt ja ei muretse mitte millegi pärast. Ta lihtsalt peab aeg-ajalt tõestama endale, et tema on see, kes otsustab. Ehk siis tema deviisiks võiks olla : "Ma teen, mida tahan, kus tahan ja millal tahan."

 

 

 

 

Amburil on pea pilvedes 

Ambur on tuntud selle poolest, et koolis oli ta head õpilane ja hiljem tööl hinnatud töötaja. Aga oma töö tegemiseks peab ta keskenduma ja seda saab ta teha ainult siis, kui ta on üksi. Niipea, kui miski tema tähelepanu peaks köitma, jätab ta kõik muu sinnapaika. Sellepärast võib olla väga raske rääkida temaga tõsiselt üle viie minuti, sest ta mõte läheb juba edasi teistele asjadele, ta katkestab su jutu ja hakkab oma teemat arendama.

 

Ambur surub  oma tahtmist peale

"No tule ikka, küll sa näed, kui tore meil on, mis sa seal kodus ikka teed!" 

Kui Ambur sind hindab, siis tahab ta sinuga palju koos olla ja kõike teha asju. Minna koos sööma, kinno, puhkusele, reisima jne. Kui sa arvad, et võid nädalavahetusel rahulikult koju jääda, siis loobu sellest mõttest: ajad oma hõbedase särava jaki selga ja lähed jälle temaga klubisse tantsima.

 

© 2024 Sisu kopeerimine keelatud!

 





 

 


Kommentaare ei ole