{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas see vastab tõele, et aastad lisavad mehele ainult võlu ja atraktiivsust juurde?

  foto : pexels / Gustavo Fring     Öeldakse, et aastad ...

 

foto : pexels / Gustavo Fring

 

 


Öeldakse, et aastad muudavad mehi ainult ilusamaks. Nagu hea vein, mis läheb aastatega paremaks. Teadlased on välja selgitanud, et sellel ütlusel on tõepõhi all. 

Piisab, kui vaadata kuulsaid filmitähti, kellele elatud aastad lisavad ainult võlu juurde. Nende seas tuleks ära mainida kindlasti George Clooney, Brad Pitt, Richard Gere ja Daniel Graig. See nimekiri võiks olla veelgi pikem aga ilmselt sellest juba piisab.

Jah, mehed muutuvad vanusega ainult ilusamaks... 


Teadlaste sõnul muutuvad mehed vanusega ainult ilusamaks

  Üks teaduslik uuring, mis viidi läbi 2018. aastal ja mille tulemused avaldati väljaandes Sciences Advances, selgitas välja, et meeste atraktiivsus ainult kasvab aastate möödumisel. Uurimistöö tulemused näitasid, et naised peavad kõige atraktiivsemaks mehi, kelle vanus jääb 50 eluaasta piiresse.


Mis puutub aga naistesse, siis selgus, et kõige ilusamateks peetakse ikkagi  neid, kes on 18-aastaseid, sealt edasi hakkab nende atraktiivsuse tase tasapisi langema. 

 


MIKS MEHED VANUSEGA ILUSAMAKS MUUTUVAD?

  Ehkki ilu on üsna suhteline mõiste ja ilu on vaataja silmades, siis paljude jaoks ei ole tegemist üksnes esteetiline küsimusega. Atraktiivsus ei sõltu üksnes välimusest, sma suurt rolli mängib ka inimese isiksus, ühiskondlik positsioon, majanduslik seis, intelligentsus jne. 

Seega ei ole see ainult vanus, mis muudab mehe atraktiivseks. Atraktiivseks muudavad mehe ka tema isiksuse eripärad, kõik oskused (intelligents), ühiskondlik staatus (palk), emotsionaalne küpsus, mis ta ajaga ning elukogemustega on omandanud. 

Elizabeth Bruch, kes viis seda uurimistööd läbi, ütles, et mida kõrgem haridustase mehel on, seda atraktiivsem ta on. Ja loomulikult, mida vanem on mees, seda rohkem tarkusi ta on kõrva taha pannud.


Kommentaare ei ole