{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : milline inimene sina oled teistega suheldes?

   Inimene, kes julgeb olla autentne, ei hooli teiste arvamusest. Ta jääb iseendaks hoolimata olukorrast. Milline inimene sina oled? ...

 

 Inimene, kes julgeb olla autentne, ei hooli teiste arvamusest. Ta jääb iseendaks hoolimata olukorrast. Milline inimene sina oled? Kui palju sõltub sinu hoiak sellest, kellega sa suhtled? Et seda välja selgitada, vaata, mis sinule selle pildi peale kõige esimesena silma hakkab? 

 


 


 

AJU

Kui sa nägid kõige esimesena aju pildi peale, tähendab see, et sa oled autentne inimene. Sa ei hakka kunagi teesklema ega kedagi teist mängima, ükskõik siis, millise inimesega sul ka tegu ei ole. Sa oled ka see, kes ei karda välja ütelda oma tõelist arvamust. Sa oled otsekohene ja siiras, sul ei ole harjumuseks valida oma sõnu. 

Kui sulle miski ei meeldi, siis räägid sa sellest otse ega hakka keerutama. Sinu lähedased hindavad seda külge sinu juures. Nad teavad, et sa ütled alati oma mõtte välja ja hoolimata sellest, et see ei pruugi kõikidele meeldida, jääd sa siiski ausaks. Su lähedased teavad, et sinuga ei ole mõtet ka vaielda, sest sul on alati tugevad argumendid varnast võtta.

Sa oskad alati head nõu anda ja leiad lahendused kõikidele probleemidele. Sinu töökaaslastele meeldib sinuga koostööd teha just sellepärast. Kui sulle usaldada mõne projekti läbiviimine, oskad sa alati läheneda sellele innovaatiliselt. Muidugi ei meeldi sa kõikidele aga sind isiklikult see ei huvita. See, mis sinu jaoks on tähtis, on see, et sinu lähedased võtaksid sind sellisena nagu sa oled. 

 

 

 

See, mida teised ütlevad või mõtlevad, ei lähe sulle korda. Need, kes sind päriselt tunnevad, teavad, et tegelikult oled sa hea inimene. Nad teavad, et selliseid nagu sina ei kohta just tihti. Sa ei raiska teiste aega niisama. Sa räägid asjadest nii nagu nad on ja otsid lahendusi, mitte probleeme. Ainuke probleem sinuga võib olla selles, et sa kasutad teinekord sõnu, mis teevad haiget teistele. Hea oleks, kui sa pööraksid rohkem tähelepanu teiste tunnetele ja valiksid oma sõnu paremini. 


LAMBIPIRN

Sinu hoiak sõltub suurel määral sellest, kellega sul parajasti tegemist on. Näiteks nendega, kes on kõrgemal positsioonil, ei hakka sa oma arvamust välja ütlema ja jätad selle targu enda teada. Oma lähedastega suheldes oled sa aga siiras ja otsekohene. Sa kohaned hästi iga olukorraga, isegi, kui see sulle alati ei meeldi. 

Sa ei taha nii käituda aga leiad, et see on vajalik mõnikord. Selles suhtes oled sa minevikust õppust võtnud. Ja sellepärast oled sa õppinud ka oma keelt paremini hammaste taga hoidma ja valima, kellele sa mida ütled. Su lähedased tunnevad sind hästi selles suhtes ega tee sulle sellepärast etteheiteid. 

 

 

 

Samas on alati võimalik jääda ausaks ilma, et sa peaksid sellepärast teiste tundeid veel riivama või sattuma ebameeldivasse olukorda. Kõige tähtsam on toetuda faktidele. Alati see muidugi ei toimi ja kindlasti ei toimi see kõikide inimestega.

Sa ei pea olema olema keegi teine selleks, et sind hinnataks vääriliselt. Võib-olla alguses tundus sulle, et see läks läbi, aga tegelikult tegid sa nii iseendale kõige rohkem haiget. Need, kes sinust hoolivad, ei kao su kõrvalt kuhugi.

Kommentaare ei ole