{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks mees jääb naisega, keda ta enam ei armasta

foto : unsplash / Kelly Sikkema      Põhjuseid, miks mees j...

foto : unsplash / Kelly Sikkema

 

 

 Põhjuseid, miks mees jääb naisega, kelle vastu tal enam pole tundeid, on palju. Kõige esimesena tuleks ära märkida ühiskonna arvamuse, teiste hukkamõistus, rahalised kohustused ja probleemid, mis lahkuminekuga kaasnevad, laste heaolu ja muidugi isiklik mugavus, millest mees loobuda ei taha. Talle meeldib tema harjumuspärane elu, milleks otsast peale alata?


Miks mees jääb naisega, keda ta ei armasta? 


Hirm muutuste ees

Inimene on juba oma harjumuste ohver. Ka siis, kui inimene elab sellist elu, mis ei paku talle rahuldust või on ebamugav, on kartus tundmatu ees suurem, kui soov midagi muuta. Mehel võib olla hirm, et ta ei leia enam enda kõrvale kedagi ja peab jääma üksi, et ta ei tule üksi oma eluga toime või kardab ta lihtsalt lõhkuda oma pereelu. 

 

 


Hirm võimalike rahaprobleemide ees

Lahutusel ei ole ainult emotsionaalne, vaid ka rahaline külg. Ühisomandi jagamine ja müümine ei ole kõige meeldivam. Lisaks mõte sellest, kuidas tulevikus ühe palgaga toime tulla võib samuti hirmutada. Samuti alimentide maksmine. 


Lapsed

Kui peres on lapsi, on meestel veelgi raskem lahku minna. Enamik mehi otsustab jääda oma laste pärast, leides, et see on parim nende jaoks, hoolimata sellest, et tal oma naise vastu enam tundeid ei ole. 

 


Ühiskonna surve ja kultuuripärand

Teiste arvamus võib samuti olla tähtis. See, mida teised võivad arvata sellest, kui mees ära läheb ja oma naise maha jätab, võib ka olla takistuseks, miks mees midagi ette ei võta ja seda hoolimata sellest, et ta on oma naisega õnnetu või tahaks olla kellegi teisega.

 

 


Mehe enesehinnang ja kiindumus oma naisesse

Võib ka juhtuda, et mehel on nii madal enesehinnang ja ta hakkabki mõtlema, et ta ei vääri midagi paremat ega leia kunagi kedagi teist. Teistel puhkudel võib olla nii, et isegi kui armastus on kadunud, on see asendunud aastate jooksul kiindumuse ja harjumusega, mille tõttu mees samuti ei leia jõudu, et ära minna.


Isiklikud veendumused ja väärtushinnangud

On inimesi, kelle jaoks abielu on püha ja seda olenemata olukorrast. Isegi, kui armastust enam ei ole ja tunded on kadunud, tunnevad nad enda kohuseks jääda oma abikaasa kõrvale nii heas, kui halvas.  


Mees loodab, et vanad tunded tulevad tagasi kunagi ja siis on kõik jälle nii nagu enne

Mees võib ka loota, et armastus võib tagasi tulla ja kõik probleemid saavad lahendatud, siis on aga jälle kõik hästi ja tema oma naisega õnnelik.



Kommentaare ei ole