{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

  foto : pixabay / 822640   Milline päev toob sinu tähemärg...

 

foto : pixabay / 822640

 

Milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne? 


JÄÄR - neljapäev, 25. jaanuar

Täiskuu Lõvi märgis toob sulle kaasa head õnne ja häid uudiseid. Pane endale märkmikusse kirja, et neljapäeval saad sa ühe hea uudise, mis peaks tegema su tuju heaks. Täiskuu saadab sulle head energiat, mida sa praegu vajad, sest sul on viimasel ajal hakanud juba tunduma, et see talv ei saagi läbi. Marss (tegevuse planeet) ja Merkuur (suhtlemise planeet) toovad sulle veel õnne juurde. 


SÕNN - pühapäev, 28. jaanuar

Pühapäev peaks tegema Sõnni meele rõõmsaks ja tuju heaks. 28. jaanuaril on planeetide seis Sõnni jaoks väga hea, tuues talle kõike, mida ta vajab. Kuu moodustab soodsa nurkseisu Jupiteri ja Veenusega; Kuu, Uraan, Merkuur ja Marss toetavad aga Sõnni kõikides ettevõtmistes. Hea õnn ei jäta Sõnni pühapäeva maha. 


KAKSIKUD - teisipäev, 23. jaanuar

Kuu (emotsioonid ja alateadvus) ning Vesta (kodu asteroid) on Kaksikute märgis sellel päeval. Kõikide märkide järgi on Kaksikuid just kodus üks ilus üllatus ootamas teisipäeval. 

 

 


VÄHK - pühapäev, 28. jaanuar

Kuu on sellel päeval Vähi sõbramärgis - Neitsis. Kõik planeedid, mis viibivad hetkel Kaljukitse ja Sõnni märgis, saadavad aga head energiat Vähi tähemärgi esindajatele pühapäeval. Head uudised on teda sellel päeval ees ootamas. 


LÕVI - neljapäev, 25. jaanuar

Lõvile toob head õnne neljapäevane päev. Täiskuu särab sellel päeval Lõvi märgis, astroloogide sõnul aga on see väga hea enne. Planeedid toovad talle mitmeid häid võimalusi kaasa, mille abil Lõvi saab oma plaane ellu viia. 


NEITSI - pühapäev, 28. jaanuar

Kuu on pühapäeval Neitsi märgis, tänu sellele on Neitsi peaaegu kõikide planeetide kaitse all sellel päeval. Merkuur, Marss ja Veenus toovad Neitsile suuremat rahaõnne kaasa. Jupiter ja Uraan aitavad tal oma plaane ellu viia, mis seni vedu ei võtnud. Neptuun ja Saturn aga hoolitsevad selle eest, et kõik läheks hästi. 

 

 


KAALUD - pühapäev, 28. jaanuar

Nädala algus ei tule võib-olla kõige parem Kaalude jaoks, sest tema planeet Veenus on sisenemas Kaljukitse märki. Pühapäeval aga aitab Kuu leevendada pingeid, moodustades hea aspekti Veenusega. Tänu sellele peaks pühapäev kaasa tooma head õnne kõikide Kaalude jaoks. 

 

SKORPION - kolmapäev, 24. jaanuar

Kuu on sellel päeval Vähi märgis (Skorpioni sõbramärgis) ning toob kõikide märkide järgi Skorpionile head õnne kaasa. Mitmed head uudised on juba tema poole teel. 


AMBUR - neljapäev, 25. jaanuar

Täiskuu särab neljapäeval Lõvi märgis. Lõvi on aga tulemärk nagu Ambur. Neljapäev on ka Amburi planeedi Jupiteri planeet. Lisaks toetavad Amburit neljapäeval Merkuur (suhtlemine) ja Marss (tegevus). 

 

 

 

KALJUKITS - pühapäev, 28. jaanuar

Päike on küll lahkunud Kaljukitse märgist ja liikunud edasi Veevalaja märki, ent enamik planeete on Kaljukitse märgis pühapäeval, tuues talle sellega head õnne kaasa. Tervelt kuus planeeti on pühapäeval Maamärkides, tänu sellele on Kaljukitse ees ootamas väga hea nädalavahetus. 


VEEVALAJA - teisipäev, 23. jaanuar

Päike ja Kuu teevad teineteisele silma sellel päeval olles mõlemad Õhumärkides. Veevalajale toob see head õnne kaasa. 


KALAD - kolmapäev, 24. jaanuar

Neptuun on Kalade märgis, Pallas on Skorpionis, Kuu on Vähi märgis - mitmed väga head ideed peaksid Kalade märgi esindajale tulema just kolmapäeval tänu planeetide heale energiale.

Kommentaare ei ole