{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : uus aasta algab väga hästi nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : pixabay / svetlanabar      Vana aasta on ära saadetu...

foto : pixabay / svetlanabar

 

 

 Vana aasta on ära saadetud ja pühad on peetud. Uus aasta on algamas, tuues kaasa uut energiat ning lootusekiiri. Iga aasta algab samamoodi, täis suuri unistusi ning soove. Planeetide seis taevas on samuti üsna hea. Mõnede tähemärkide esindajad saavad sellest suuremat kasu selle aasta alguses, kui teised.


Milliste tähemärkide esindajatele toovad planeedid selle aasta alguses suuremat õnne? 

 

LÕVI

Planeetide duo on hetkel taevas säramas. Just praegu liiguvad armastuse planeet Veenus ja suhete planeet Merkuur kahekesi koos Amburi märgis. Otse loomulikult lõikavad sellest kõige suuremat kasu kõik Tulemärgid (Jäär, Lõvi ja Ambur). Nende jaoks on praegusel hetkel kõik võimalused avatud. Lõvi võib aga aasta alguses tänu planeetide energiale viia suuremadki unistused elu. Merkuur ja Veenus Tulemärgis toetavad teda kõikides ettevõtmistes. 

Järgnevad päevad peaksid talle tooma mitu head uudist. Tema hea kuulsus ainult kasvab. Asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas ning Lõvi leiab endale liitlasi, keda ta vajab. Merkuur aitab tal parandada oma suhteid. Veenus toob ta ellu aga armastust. Mis puutub tööasjadesse, siis peaks üks väga hea uudis teda lähipäevil ootama. Kui Lõvi teab, mida ta tahab, leiab ta võimaluse, kuidas oma soove ellu viia. 

 


KAALUD

Aasta algus ei too head õnne ainult tulemärkidele vaid ka Õhumärgid (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja) saavad oma osa heast õnnest, tänu millele saavad nii mõnedki suured plaanid ellu viidud. Mitmed uued ja toredad kohtumised peaksid selle aasta alguses aset leidma, tänu millele sünnivad uued ja põnevad ideed ning plaanid. Ehkki see kõik käib küll kõikide Õhumärkide kohta, siis Kaalud saavad praegusest planeetide seisust kõige rohkem kasu. Merkuur toob talle väga häid ideid, tänu sellele võivad Kaalude plaanid hakata kiiremini liikuma. Asjad võtavad konkreetsema suuna. 

Kuu on aasta alguses Kaalude märgis, muutes viimase kujutlusvõimet tugevamaks. Praegu on õige hetk selleks, et olla ettevõtlikum, tegutseda ja viia oma plaanid ellu. Kaalude esindaja võib oma unistused ellu viia, kui ta ise oma ettevõtmistesse usub. Väga hea nädal on teda ees ootamas. Planeetide seis on suurepärane. 

 

 

 

SÕNN

Aasta lõpp ei olnud Sõnni jaoks kõige parem. Liiga palju stressi ja pingeid kaasnes pühadega. Õnneks on uus aasta kätte jõudnud ja Sõnn saab rahulikumalt hingata. Marsi sisenemine Kaljukitse märki toob Sõnnile palju head õnne. Tänu sellele saab Sõnn taas hakata oma plaane ellu viia, mis vahepeal seisma ühe või teisel põhjusel jäid. Planeedid soovivad talle uue aasta alguses ainult kõige paremat. Päike, Marss ja Jupiter toetavad Sõnni kõikides ettevõtmistes, tänu sellele on kõik võimalused tema jaoks avatud. 

Kõikide märkide järgi juhtub uue aasta esimeste nädalate jooksul midagi erakordselt toredat Sõnniga, mis muudab teda ambitsioonikamaks ja ettevõtlikumaks. Tänu planeetide energiale saab Sõnn kõikidest takistustest üle, võtab ohjad taas enda kätte ja hakkab oma plaane ellu viima. Vabanenud kõikidest pisikestest probleemidest, on tal kõik võimalused, et viia oma unistusi ellu. Kuni praeguse hetkeni võis tal olla tunne, et ta asjad seisavad ega liigu ei ühte ega teistpidi, siis nüüd peaksid kõik segadused kaduma. Mida positiivsem ja optimistlikum Sõnn on, seda kiiremini suudab ta oma unistused ellu viia. Miski ei peata teda.



 


Kommentaare ei ole