{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks Ambur on sodiaagi kõige hullem tähemärk

    foto : unsplash / Darkmoon Art   See on just see artikk...

 

 

foto : unsplash / Darkmoon Art

 

See on just see artikkel, mida sa vajasid üle kõige, sest 67% sinu eksidest on Amburid. Või oled sa ise Amburi tähtkujus sündinud ja tahad teada saada, mida sinu kohta kirjutatakse. Kuidas ka ei ole, sa oled õiges kohas. Isegi, kui tõele au andes tuleb tunnistada, et Amburid on väga toredad, on ka neil omad puudused nagu kõikidel teistel. Amburitel on sama palju energiat, tahtejõudu ja jonnakust, kui noorel labradoril. Amburid meeldivad meile väga ja meil ei ole nende vastu mitte midagi aga tõtt tunnistades tuleb öelda, et Ambur võib teinekord täiesti ära kurnata nii vaimselt, kui füüsiliselt. Tegelikult ei ole olemas paremaid või halvemaid tähemärke, igal sodiaagimärgil on midagi, mille poolest ta on teistest parem või halvem. Sama kehtib ka Amburite kohta, kellel on nii häid, kui halbu omadusi. Kui sa oled Ambur ja kergitad nüüd üllatunult kulme, siis loe edasi, me aitame sul natuke mälu värskendada. 

 

 

 

Millised Amburid on? 

Amburid on sündinud 23. novembri ja 21. detsembri vahel, just siis, kui käivad suured ettevalmistused aastalõpupühadeks. Astroloogias on aastaajad otseselt seotud iga sodiaagimärki isiksusega. Ambur on sündinud just enne talve algust, ta on viimane tulemärkide seast, ta on nagu tulesäde pimedas öös. Ambur on entusiastlik ja elurõõmus. 

Amburi tähemärki valitsev planeet on hea õnne ja külluse planeet Jupiter ise. Juba ainuüksi selle tõttu peavad astroloogid Amburit kõige optimistlikumateks kõikidest sodiaagimärkidest. Jupiter on päikesesüsteemi kõige suurem planeet, mis tekitab Amburis tunde nagu tema jaoks piire ei olekski olemas ja kõik oleks võimalik. Kui ta on kord midagi pähe võtnud, siis on väga raske teda peatada. Ta tahab kõike näha ja kõike avastada, mitte miski ei jää tema eest saladuseks. Ja mõnikord läheb ta liiga kaugele. 

 

 

 

Millised on Amburi suuremad puudused? 

Ambur ei oska hoida keelt hammaste taga. Ta läheb tihti üle piiri, teeb kahemõttelisi nalju, võib öelda asju, mida ta hiljem kahetseb ja teha sellega haiget oma lähedastele. Ta võib olla väga sarkastiline. Peale seda, kui ta on sind solvanud (või solvanud su kassi), kehitab ta ainult õlgu ja ütleb, et tal on kahju inimestest, kellel pole huumorimeelt. 

Ambur on ääretult enesekindel, tal on laiad teadmised ja ta on ise veendunud, et ainult temal on õigus. Ta on samuti kindel, et ta ongi kõik hüved ära teeninud ja selle tõttu võib tihti ärrituda, kui asjad ei lähe tema soovide kohaselt või käituda despootlikult. Tõenäoliselt on see ka põhjus, miks paljud diktaatorid on sündinud Amburi tähtkujus. Lisaks sellele tunneb Ambur suurt huvi filosoofia ja spirituaalsuse vastu ja on jällegi kindel, et õigus on ainult temal. Tema uskumused ja veendumused pimestavad teda, ta hellitab ennast illusioonidega. Ja on selle tõttu vastutustundetu. Ta ei ole kunagi vaba aega, ta on alati midagi teha. Mis puutub armastusse, siis kaaslasena on ta inimene, keda harva kodus näeb. Ta reisib tihti, vahetab kaaslasi ja armastab üle kõige elu nautida. Ta on alati valmis kõikidele välja tegema. Tema deviis on : Carpe Diem! 

 

Kommentaare ei ole