{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline on sinu ideaalne reisi sihtkoht vastavalt su tähemärgile

foto : unsplash / Tom Barret      Hoolimata sellest, et tän...

foto : unsplash / Tom Barret

 

 

 Hoolimata sellest, et tänapäeval on kõik võimalused erinevate maade külastamiseks olemas, ei tule teinekord head mõtet, kuhu võiks reisida järgmisena ja mis on see koht, mida sa tõesti külastada tahaksid. Miks mitte vaadata sellisel puhul üle, mida horoskoop sulle soovitab? 


JÄÄR ( 21. märts - 19. aprill)

Jäärad on iseseisvad ja sõltumatud, kellel jääb energiat lausa ülegi. Ilmselt pole vaja täpsustada, et Jäärad ei näe ennast puhkuse ajal iga päev rannaliival lesimas, vaid unistavad aktiivsest puhkusest. Jäär tahab põnevat ja seiklusrikast puhkust, ta tahab midagi uut avastada iga päev. 

Tema ideaalsed sihtkohad on kõik mäestikud, Must Aafrika, Ladina-Ameerika

 

SÕNN (20. aprill - 20. mai)

Sõnnil on hea nii iseenda, kui teiste vastu aga kõige rohkem oskab ta siiski hoolitseda iseenda eest. Sõnni jaoks on puhkus puhkamiseks. Tema on võimeline tundide kaupa rannatoolil lebama, varbad laiali ja hea raamat käeulatuses. Võib-olla mõni kokteil ka kõrval. Mõnes heas hotellis tunneks ta end väga hästi, seal saaks ta igapäevasest elust end mõneks ajaks välja lülitada. Sõnni märki valitseb Veenus ise ja selle tõttu oskabki Sõnn nii hästi hinnata kõike, mis on ilus ja väärtuslik. 

Tema ideaalsed sihtkohad on Antillid, mõni kuurorthotell või spaa.


KAKSIKUD ( 21. mai - 21. juuni)

Kaksikud kohanevad hästi igal pool ent tunnevad suurt rõõmu, kui saavad midagi uut avastada. Et nad ühest ja samast aga liiga ruttu ära ei tüdineks, vajavad nad sellist puhkust, mis pakuks väljakutseid ja põnevust. Kaksik tahab, et iga päev tooks midagi uut ja planeerib selle tõttu oma puhkuse suurema hoolega, ta teab täpselt, kuhu minna ja mida teha nii, et igav ei hakkaks. 

Tema ideaalsed sihtkohad on : kõik suured linna või maad, kus ta saab olla nii maal, kui linnas, kõrbes ja savannis (Ameerika, Hiina, Austraalia, Jaapan...)

 

 


VÄHK ( 21. juuni - 22. juuli)

Vähi tähemärgi esindaja unistab rahulikust ja mugavast puhkusest. Dolce Vita on tema kreedo. Ilusad rannad, meri ja kaunis maastik on kõik, mille järgi ta süda puhkuse ajal igatseb. Üle kõige tahab ta veeta oma puhkust nendega, kes on talle kõige kallimad. Ta ei aja taga luksust, vaid ta tunneb end kõige paremini vabas looduses kasvõi teisel pool maakera.

Tema ideaalsed sihtkohad on : väike Itaalia külakene järvede piirkonnas, puhkusereis Indias või Wyoming'i metsades.


LÕVI ( 23. juuli - 22. august)

Lõvile meeldib elu nautida ja seda ka puhkuse ajal. Tema läheb hea meelega Ibiza rannaliivale tantsima või siis Jaapanisse lõbustusparki uusi atraktsioone proovima. Lõvi on tulemärk ja ehkki mõnikord talle meeldib mõnuleda rannaliival, siis enamiku ajast meeldib talle siiski süstamatk ja Safari külastamine. Seda on tema Instagrami kontolt ka näha, kuhu ta regulaarselt oma reisipilte üles paneb. 

Tema ideaalsed sihtkohad on New York, Prantsuse Riviera, Aafrika, Uus-Kaledoonia


NEITSI ( 23. august - 22. september)

Neitsi teeb oma puhkuseplaanid varakult valmis ja tahab, et kõik oleks hästi organiseeritud. Selleks on ta kasutanud Google Maps', kõiki reisifoorumeid ja kohti, kust saab hea hinnaga pileteid leida. Ta on kõik aegsalt järele uuringud ja kõigega kursis juba enne reisi.  Kohapeal ei taha ta mingeid ootamatuid vahejuhtumeid ega üllatusi, ta on igaks päevaks programmi koostanud ja teab täpselt, kuhu ta järgmisena ekskursioonile läheb. 

Tema ideaalsed sihtkohad on Lõuna-Itaalia, Lääne-Ameerika või siis sellised kohad, kus pole palju rahvast

 

 

 

KAALUD ( 23. september - 22. oktoober)

Kaaludele meeldib rahulik puhkus, veelgi parem, kui see oleks natuke romantiline ka. Kaalud tahavad tunda ennast hästi ja mugavalt, kõige parem on selline puhkus, mis pakub neile tõelist lõõgastust. Samuti pakub neile huvi kultuurne puhkus miks mitte mõne teatrielamusega. 

Tema ideaalsed sihtkohad on Mehhiko joogakeskus, Inglismaal asuv puhkemaja või siis Vahemere äärsed maad. 

 

SKORPION ( 23. oktoober - 22. november)

Skorpionitele meeldib palju liikuda. Laisklemine ja niisama istumine ei paku neile huvi. Kõige parem oleks, kui reis oleks täis põnevust ja seiklusi ning ta saaks samal ajal imetleda ilusat maastikku. 

Tema ideaalsed sihtkohad on  Kõrgmäestikud, Must Aafrika, Kesk-Lääs, Mehhiko, Costa Rica


AMBUR (23. november - 21. detsember)

Amburile meeldib reisida. Ta otsib uusi sihtkohti ja põnevaid paiku, mida avastada, suuri orge, lõpmatuid metsi, tundmatuid paiku. Mida kaugemal tema sihtkoht on, seda parem. 

Tema ideaalsed sihtkohad on Austraalia, Lõuna-Ameerika, Mongoolia

 

 


KALJUKITS ( 22. detsember - 19. jaanuar)

Kaljukits on ambitsioonikas, metoodiline ja distsiplineeritud. Tavaliselt on tal enne reisi juba kaks kuud kõik paigas ja korralikult ära planeeritud. Kajukitse märki valitseb korra- ja reeglite planeet Saturn. Kaljukits eelistab puhata looduses, kaugel eemal linnakärast ja suurtest massidest. 

Tema ideaalsed sihtkohad on Aafrika, California ja Skandinaavia maad


VEEVALAJA ( 20. jaanuar - 19. veebruar)

Veevalaja on oma loomult pigem eraklik ja vabamõtleja, tavaliselt on ta üks lemmik puhkusekoht, kuhu ta kogu aeg tagasi läheb. Talle ei meeldi suurt muutused, talle meeldivad rahulikud kohad. Ka liiga äärmuslik kliima ei ole talle meelepärane, mugavuse puudumisega on ta samuti raske harjuda.

Tema ideaalsed sihtkohad on Saaremaa, Läti või Lõuna-Euroopa.


KALAD ( 20. veebruar - 20. märts)

Kalade puhul on üsna loomulik, et nemad tunnevad end kõige paremini vees ehk siis omas elemendis. Seega, kui tuleb mõni reis valida, valivad nad sihtkohaks alati mõne niiske või värske paiga. Kuhu nad ka ei lähe, meri peab ikka lähedal olema. 

Tema ideaalsed sihtkohad on Atlandi ookean, Vahemeri, Fidži saared









Kommentaare ei ole