{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, millise tähemärgiga Kaksikud üldse ei sobi?

    foto : unsplash / Tengyart  Kõik astroloogilised tähemär...

 

 

foto : unsplash / Tengyart

 Kõik astroloogilised tähemärgid lihtsalt ei sobi omavahel, nii armastuses kui sõpruses. On selliseid paare, kes sobivad imehästi ja mõistavad teineteist ilma sõnadetagi nagu näiteks Kaksikud ja Ambur. Neil on lihtsalt nii palju ühist, mis neid seob. Neile meeldib mõlemale suhelda, neil on hästi suur tutvusringkond, nad võivad istuda varahommikuni üleval ja lobiseda, nad võtavad elu vabalt: milleks muretseda! Kuniks elu ja alati leidub põhjus, miks pidutseda ja mida tähistada. Neile meeldib lõbutseda. Amburiga sobib seega Kaksik hästi aga veelgi paremini sobib ta teise Kaksiku või siis Kaladega. 

Aga on neid, kellega ta ei ole kunagi nõus. Ja nendeks on Sõnni tähtkujus sündinud inimesed. Sõnn on sodiaagi esimene maamärk, kellele meeldib üle kõige kodus olla. Ta on nii kodulembene, et ärritab sellega Kaksikuid. Kaksik tahab oma ellu vaheldust, ta tahab hingata, minna jalutama, minna välja, elada... Sõnn on aga kangekaelne ja hoiab oma arvamusest nii visalt kinni, et Kaksik lihtsalt vihastab. Nad on kogu aeg ja kõiges eriarvamusel. Sõnn on samuti hästi nõudlik ja tahab vankumatut truudust. Kaksik on võimeline truuks jääma küll aga mõnikord võib ta ka truudust murda. 

 

Ka Jääral ja Kaksikul võib tekkida omavahel arusaamatusi ja raskusi suhtlemisel, sest Jäär tegutseb kiiresti ja tormakalt, suhtlemiseks ei jää tal palju aega. 

Ja siin tuleb ka ära öelda, et kindlasti leidub ka erandeid, sest kõik ei sõltu üksnes päikesemärgist, ka seda peab arvesse võtma, kas sünnikuupäev jääb eelneva või järgneva tähtkuju lähedusse, mis võib omakorda inimese iseloomu mõjutada. 

Millised tähtkujude paarid veel omavahel ei sobi?

Näiteks Kalad ja Jäär. Kalad on emotsionaalsed ja kaastundlikud, Jäär aga tormab ilma tagajärgedele mõtlemata. 

Kaalud ja Neitsi ei sobi samuti omavahel, sest Kaalud katsuvad leida kompromisse ja kõhklevad, Neitsi tahab planeerida ja teha valikuid.

 

Kommentaare ei ole