{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : miliste tähemärkide esindajatele toob jaanuarikuu kõige rohkem õnne

foto : unsplash / Freestocks      Ja ongi uus aasta alanud....

foto : unsplash / Freestocks

 

 

 Ja ongi uus aasta alanud. Aasta esimene kuu toob võimaluse panna paika uue aasta plaanid ja eesmärgid, pidada kinni aastavahetusel vastuvõetud lubadustest ja miks mitte viia mõned oma unistused ellu. Selle aasta alguses on planeetide energiat eriti hästi tunda. Merkuur on lõpetamas retrograadset lliikumist. Marss on sisenemas Kaljukitse märki, aidates meil tulevikuplaane paika panna. Veenus jätkab tiirlemist Amburi märgis, pannes rõhku suhetele. Praegune hetk on ideaalne selleks, et sirutada tiivad välja ja viia ellu oma kõige julgemadki plaanid. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob jaanuarikuu aga kõige rohkem õnne kaasa? 

 

 


KALJUKITS

Jaanuaris on Kaljukitsel tuul purjedes, sest planeedid on krooninud Kaljukitse jaanuarikuu superstaariks. Planeetide seis on väga hea tema jaoks, tänu sellele leiab Kaljukits võimalusi, kuidas viia oma unistusi ellu ja juhtida oma elu just selles suunas nagu tema seda tahab. Juba mõnda aega sepitseb Kaljukits plaane eesolevaks aastaks. Kõikide märkide järgi tundub, et kõik tema pingutused hakkavad lõpuks ometi vilja kandma, seda enam, et hea õnne planeet Jupiter on võtnud ta oma kaitse alla. Mis puutub tööasjadesse, siis hakkab Kaljukits tegelema projektidega, mis on talle kõige südamelähedasemad. Ta muutub enesekindlamaks, paneb oma sõna ja arvamuse maksma, tuleb oma ideedega lagedale ning viib oma plaanid ellu hoolimata takistustest. Ambitsioonikuse planeet Marss ja suhtlemise planeet Merkuur liidavad oma energia Kaljukitse märgis. Tänu sellele võivad isegi tema suuremad unistused täituda. Üks ilus ja ootamatu üllatus on teda ootamas jaanuarikuu keskel. Tundub, et vähemalt tema jaoks algab see aasta üle ootuste hästi. Kõik võimalused on avatud, kõike võib juhtuda. Igal päeval peaks olema tema jaoks varuks häid uudiseid. 

 

 


SÕNN

Teine tähemärk, kellele planeedid õnne toovad, on Sõnn. Jaanuaris on Sõnn Jupiteri kaitsealune. Hea õnne planeet toetab teda kõikides ettevõtmistes. Tänu sellele muutub kõik kullaks, mida Sõnn puudutab. Kõiki tema tegusid peaks saatma hea edu. Kõik tehingud peaksid tooma talle suurt kasu. Kõikide märkide järgi peaks tooma jaanuarikuu talle ka raha ootamatust kohast juurde ja samuti on üks hea uudis tema poole teel, mis peaks puudutama tema tööalast elu. Sõnn võib ennast valmis panna selleks, et jaanuarikuu toob talle kaasa palju häid üllatusi. Marss Kaljukitses muudab ta palju julgemaks ja ettevõtlikumaks, kui kunagi varem. Planeedid soovitavad tal tulla ainult oma mugavustsoonist välja ja hakata tegutsema. Praegu on õige aeg panna oma äri õitsema. Mis puutub eraelusse, siis peaksid kõik pinged ja arusaamatused kaduma. Mõned ilusad kohtumised peaksid samuti jaanuaris aset leidma. Mitmed head võimalused on tekkimas. 

 

 


SKORPION

Viimased kuud ei olnud Skorpioni jaoks kõige paremad. Tal oli raske leida tasakaalu oma elus, ta oli närvilisem ja tundis suuremat väsimust. Õnneks on kõik muutumas. Mitmed planeedid Maamärkides aitavad olukorda tema elus muuta. Tänu sellele näeb ta asju läbi teise pilgu ja seab endale uued eesmärgid. Teiste sõnadega võtab ta taas ohjad oma kätte, hakates nägema rohkem võimalusi, kui probleeme. Asjad hakkavad taas tema elus liikuma õiges suunas. Kõik tema pingutused hakkavad lõpuks ometi vilja kandma. Mitmed head uudised on juba tema poole teel, mis peaksid ta meele eriti rõõmsaks tegema. Töö juures tehakse talle üks väga hea ettepanek, ka selles valdkonnas on head võimalused tekkimas, tänu millele avanevad paremad tuleviku väljavaated. Uued uksed on avanemas, uued plaanid saavad ellu viidud, uued kokkulepped sõlmitud. Kuu lõpus on Skorpionil põhjust tunda uhkust enda üle.


Kommentaare ei ole