{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks ei tule järgmine nädal kõige kergem

foto : pixabay / kudybadorota     Muretsemiseks ei ole õnne...

foto : pixabay / kudybadorota

 

 

Muretsemiseks ei ole õnneks põhjust, sest õnneratas keerleb kogu aeg ja planeetide seis muutub igal nädalal. Miski ei jää kestma. Marss, Jupiter ja Merkuur toovad osadele tähemärkide esindajatele head õnne kaasa (sellest saab lähemalt lugeda SIIT), teised peavad aga veel natuke kannatlikkust varuma. 


Milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas natuke keerulisem nädal? 

 

 

KAKSIKUD

Horoskoope tuleb võtta nagu sümboolset ilmateadet. Praegusel hetkel puhuvad tormituuled Kaksikute elus selle tõttu, et Merkuur ja Veenus on Amburi märgis ja sellepärast on Kaksik täiesti õige suuna kaotanud. Merkuur on Kaksikute märgiga opositsioonis ja selle tõttu ongi viimasel ajal Kaksikutel nii palju suhteprobleeme ja arusaamatusi. Veenuse tõttu aga võtab Kaksik kõike südamesse. Ülejäänud planeedid aga hoolitsevad selle eest, et ükski takistus ei kestaks kaua. Ent suhete planeet Merkuur tiirleb praegusel hetkel Kaksikute märgi vastas, moodustades vastasseisu. Selle tõttu ongi nii palju pingeid hetkel õhus. Kaksikute märgi esindajale meeldib tavaliselt suhelda ja rääkida, nüüd aga ei tea ta korraga mida öelda ja tunneb, et peab hoolikamalt oma sõnu valima. Omavahelised suhted võivad selle tõttu minna veelgi pingelisemaks ja mitmed lahkarvamused ning möödarääkimised võivad tekkida. Astroloogias on aga nii, et igal vastasseisus oleval märgil on teisele midagi õpetada. Kaksikutel läheks palju paremini, kui nad inspireeriksid end alati optimistlikust ja rõõmsameelsest Amburist, kes kunagi alla ei anna ja alati usub kaljukindlalt, et tema õnnetäht teda maha ei jäta. Ambur tuleb toime igas olukorras just tänu sellele, et ta teab, et rasketest aegadest saab alati üle ja homne päev võib tulla juba palju parem. Päike Kaljukitses aitab Kaksikutel vastu pidada. Tähtis on oodata paremad ajad ära, mis ei ole enam kaugel. 

 


VÄHK

Ka teisel suvemärgil võib järgmine nädal probleeme ette tulla. Talv ei ole tema lemmik ja selle tõttu võib juhtuda, et ta täiesti pinna kaotab oma jalge alt mõneks ajaks. Päike on hetkel Kaljukitse märgis, jäädes Vähi märgiga vastasseisu ning selle tõttu ongi viimane viimasel ajal rohkem tujust ära ja morn. Õnneks peaksid tasapidi probleemid hakkama lahenema ja pinged kaduma. Seni aga peab ta enda eest rohkem hoolitsema ja hoidma oma närve. Seda enam, et Marss on jõudnud Kaljukitse märki ja raputab omakorda väikest Vähikest natukene. Ka see ei kesta kaua ent Veemärk peab end valmis panema võimalikeks ootamatusteks. Hea oleks, kui ta ei laseks talvemasendusel end maha murda vaid hoiaks oma vaimu tugevana hoolimata kõigest, mis võib juhtuda. Praegu ei ole õige aeg, et tegeleda suuremate asjadega vaid toimetada rahulikult, üks asi korraga. Tähtis on kvaliteet, mitte kvantiteet.

Kommentaare ei ole