{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline amet on sulle loodud vastavalt sinu tähemärgile?

  foto : unsplash / Bench Accounting      Kui sa ei ole kun...

 

foto : unsplash / Bench Accounting

 

 

 Kui sa ei ole kunagi mõtelnud kasutada astroloogiat, et välja selgitada milline amet sobiks sulle kõige paremini, siis nüüd on selleks hea võimalus. 


JÄÄR  

Jäär on tulemärk, energiast ja motivatsioonist tal juba puudust ei tule. Jäär tahab oma võimeid ja piire kogu aeg proovile panna, selleks aga peavad tal olema vabad käed tegutsemiseks. Tegelikult sobivad talle kõik ametid, mis pakuvad talle väljakutseid, konkurentsi ja karjäärivõimalust. Kõige paremini tunneks ta end aga ettevõtjana. See motiveeribki teda kõige rohkem, kui ta saab olla iseenda ülemus, luua oma ettevõte ja hakata oma projekte ellu viima. Jäär tahab toetuda ainult iseenda peale ja anda aru ainult iseendale. 


SÕNN

Sõnnile sobivad kõik ametid, mis on seotud lähedalt või kaugelt toiduga. Teiste toitmine valmistaks sellele kevadel sündinud Maamärgile tõeliselt rõõmu. Astroloogias seostatakse kannatlikku Sõnni fauna ja flooraga. Selle tõttu sobiks Sõnn hästi ka tööle, kus tuleb tegeleda loomade või taimedega. 


KAKSIKUD

Kui sa oled juba sündinud kedagi, kes on sündinud Kaksikute tähtkujus, sisi sa tead, et Kaksikud räägivad palju rohkem, kui teised kõik kokku. Astroloogias valitseb Kaksikute märki suhtlemise- ja kommunikatsiooni planeet Merkuur. Sellepärast sobikski Kaksik sellisesse ametisse, mis eeldab suhtlemist erinevatel tasanditel. Kaksik mõtleb ruttu ja oskab sõnu ritta seada. Temast saaks hea kirjanik, ajakirjanik või siis õpetaja või hoopis ärimees. Kõik ametid, mis eeldavad kirjutamist või suhtlemist, on tema jaoks loodud. 

 

 


VÄHK

Vähi tähtkujus sündinud inimene hoolitseb kõikide oma lähedaste eest, muretsedes, et neil külm ei hakkaks ja et nad ikka piisavalt sõid. Tema jaoks on teiste heaolu eest hoolitsemine lausa südameasi. Ta tahaks kohe kõikide inimeste eest hoolitseda. Vähk on kõige parem kandidaat, kes sobib ideaalselt teiste eest hoolitsema, eelkõige muidugi kõige nõrgemate : laste, eakate ja puuetega inimeste eest aga samuti ka loomade ja taimede eest. Tänu Kuule sobiks Vähk ka kunstivaldkonda, kus on vaja loomingulist lähenemist. 


LÕVI

Ka Lõvi vajab loomingulist tööd. Ainult, et kui Sõnnile meeldiks keraamika ja Vähile luuletamine, siis Lõvi otsib võimalust, kuidas silma paista. Kunst ja muusika on tema jaoks loodud, ta tahab, et teised teda kuuleksid, näeksid ja hindaksid vääriliselt. Lõvi otsib meelelahutust ja tunnustust, sellepärast ei kõhkle ta ronimast lavalaudadele. Lõvi juba teab, kuidas silma paista kõige paremal moel. Ka ülemusena tuleks ta oma rolliga väga hästi toime.


NEITSI

Neitsi on kannatlik, täpne ja tagasihoidlik. Neitsile sobiks väga hästi selline amet, kus ta saab midagi õppida ja oma teadmisi ellu rakendada. Neitsil on sama kuldsed käed, kui tark pea, ta januneb uute teadmiste järele ja tahab kogu aeg midagi uut õppida, mida ta saaks ära kasutada. Ta on valmis õpitut ellu viima, kuni tal on hea ülevaade ja kõik selge, sellepärast saaks temast väga hea uurija, teadlane või hoopis professor. Kuna ta oskab väga hästi oma tööd organiseerida, sobiks ta ka raamatukokku tööle.

 

 

 

KAALUD

Kaalud on väga head läbirääkijad ja vahemehed. Ilmselt võlgnevad nad selle eest tänu Veenusele. Veenus ei ole ainult armastuse planeet vaid ka kõige selle, mis puudutab armastust: sõpruse ja kiindumuse. Kaaludest saaks väga hea pulmade organisaator. Samuti sobiksid nad hästi dekoraatoriteks või perenõustajateks. 

 

SKORPION

Mitte miski ei huvita Skorpionit rohkem, kui kõik see, mis puudutab salapära ja müsteeriumit. Skorpioni planeet on Pluuto, sellepärast on ta kindlal arvamusel, et ainult pimedusest on võimalik leida vääriskive. Skorpion teab, kuidas teha söest teemantit. Skorpionile sobiks hästi psühholoogi amet või siis sellised ametid, mis on seotud surma, leina või seksiga: psühholoog, psühhiaater, seksoloog või siis vägivaldsete suhete nõustaja. Teda huvitab kõik see, mida silmaga ei näe ja sellepärast köidab teda ka kõik, mis on seotud vaimsusega.

 

AMBUR

Amburil on rändaja hing ja sellepärast tahab ta palju liikuda. Hea oleks, kui tema töökoht seda talle võimaldaks. Kui ta peab kogu aeg sama koha peal istuma, hakkab tal lihtsalt igav. Amburit juhib Jupiter, sellepärast ta ongi nii aktiivne ja tegus. Temast saaks väga hea õpetaja. Ta ise januneb uute teadmiste järele ja tahab oma teadmisi edasi anda, ta oskab suurepäraselt ja innukalt rääkida. Tavaliselt vahetab Ambur tihti töökohta, sest ta lihtsalt ei püsi paigal ja mõnikord läheb ta lausa välismaale tööle, et saada uusi kogemusi. 

 

 


KALJUKITS

Kaljukits on ambitsioonikas ja vajab sellist töökohta, kus tal on karjääri tegemise võimalus. Ta teeb oma tööd ihu ja hingega ega vaata kunagi kella. Rahaga seotud ametid on tema jaoks tehtud nii nagu raamatupidajana tunneks ta end hästi. Kaljukitse märki valitseb Saturn ja sellepärast teab Kaljukits, et aeg on raha. Temast saaks väga hea mänedžer, lisaks on ta ettevõtliku vaimuga. Ta on tõsine ja sihikindel, teab, mida ta tahab ja oskab ka teisi juhtida. 


VEEVALAJA

Veevalaja tahab teha asju omamoodi, teisiti, kui teised, ta tahab vaadata edasi silmapiiri poole, kuhu keegi veel ei julge pilku heita. Ta otsib kogu aeg uusi võimalusi ja uusi lahendusi vanadele probleemidele, sellepärast saaks temast hea uurija või insener. Veevalaja ei ole tegelikult veemärk, vaid hoopis õhumärk. Astroloogid seostavad Veevalajat tihti uue tehnoloogiaga. Sellepärast sobiks talle hästi IT-valdkond ja muusika. 


KALAD

Kalad on kannatlikud ja kaastundlikud, nendest saaks väga head hooldajad. Kalade planeet Neptuun on tervendamise planeet. Kalad on aga ääretult kaastundlikud ja selle tõttu võimelised kõiki ära kuulama ning aitama. Kaladest saaks hea psühooloog või psühhiaater. Samuti sobiksid Kalad tööle väikeste lastega. Lisaks aga sobivad Kaladele hästi kõik muusikaga seotud valdkonnad.



Kommentaare ei ole