{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Marss on sisenemas Kaljukitse märki

foto : unsplash / Planetes Volumes      Uus aasta on alles ...

foto : unsplash / Planetes Volumes

 

 

 Uus aasta on alles alata jõudnud, kui juba on energia meie ümber muutumas, aidates meil oma plaane ja eesmärke ellu viia ja miks ka mitte, uue aasta lubadustest paremini kinni pidada. Marss on sisenemas Kaljukitse märki 4. jaanuaril, kõikide märkide järgi toob see enesega kaasa suuri muutusi. Kuni 14. veebruarini on tegevuse planeet sodiaagi kõige tõsisemas tähemärgis, aidates meil eesolevat aastat paremini organiseerida ja planeerida. Tõenäoliselt võtavad paljud vastutuse oma elu eest sellel nädalal. Marss Kaljukitses muudab meid autoritaarsemateks ja paneb praktilisemalt mõtema. Mida aga järgnevad nädalad veel meile toovad? 

 

 


Marss Kaljukitses - suurem kohusetunne

Nüüd, kus Merkuuri retrograad on lõpuks ometi läbi saanud, on planeetidel meile uus ülesanne. Aeg on teha kokkuvõte möödunud aastast, teha vastavad järeldused sellest, mis läks hästi ja mida oleks võinud paremini teha ning vaadata samuti üle, milliste vigade tegemisest tuleks sellel aastal hoiduda. Marss Kaljukitses on sinu isiklik eraõpetaja või mentor, tulles sulle appi ja näidates, mida sa võid ise ära teha, et oma elu kvaliteeti ja elujärge parandada. Marss Kaljukitses muudab sind ambitsioonikamaks ja sihikindlamaks. Ta ei lase sul anna anda vaid näitab sulle erinevaid võimalusi, kuidas saada soovitud tulemusi. Marss Kaljukitses näitab sulle sinu tõelist potentsiaali. Millised on sinu prioriteedid? Mida sa tegelikult tahaksid sellel aastal ära teha ja ellu viia? Mida sa eelmisel aastal jõudsid ära teha või jäidki su soovid ja plaanid üksnes unistusteks? Iga su pingutus ja samm, mida sa järgnevate nädalate jooksul teed, aitab sul jõuda lähemale oma eesmärkidele. Sul tuleb ainult otsustada, mitte kõhelda ja olla kahe vahel.

 

 

Marss Kaljukitses tegutseb nagu juht, kes teab, kuidas edu saavutada ning aitab ka sul leida tee tippu. Praegune periood on ideaalne igasugusteks läbirääkimisteks, oma sõna maksma panemiseks, oma arvamuse välja ütlemiseks ning oma ideedest rääkimisteks. Marss Kaljukitses soovitab tegutseda aeglaselt ja mõõdukalt ent kindlalt. Iga töö on palka väärt. Mis on see, mille pärast sul pole kahju oma aega ja vaeva raisata ja millesse sa oled valmis investeerima? Mis on sinu jaoks tegelikult ka tähtis? Punane planeet paneb meid praktilisemalt ja realistlikumalt mõtlema. Ta paneb sind vaatama üle, millised on sinu hetke  prioriteedid, unistused ja soovid ning selgitama välja, millised aitavad sul muuta oma elu paremaks tulevikus. 


Kuidas mõjutab Marss Kaljukitses sinu tähemärki? 

Kõik tähemärgid ei tunneta planeetide energiat samal moel. 

Maamärgid (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits) näevad hea pilguga Marssi Kaljukitses. Tegemist on just nende tähemärkidega, keda Marsi energia kõige rohkem puudutab ja mõjutab järgmiste nädalate jooksul. Ehkki need tähemärgid paistavad juba silma oma erakordse organiseerimise oskuse poolest, aitab Marsi energia Kaljukitses neil teha paremaid valikuid. Tõenäoliselt suudavad nad tänu sellele oma plaane palju kiiremini ellu viia. Tänu sellele on üsna kindel, et järgnevad nädalad toovad neile kaasa suurt edu kõikides ettevõtmistes.

 

 

 

Õhumärgid (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja) oleksid tahtnud veel natuke nautida pühadeaega. Neile ei valmista kõige suuremat rõõmu see, et nad peavad aastalõpu kaunistused jälle kappi ära panema ning asuma tagasi oma igapäevaste toimestuste juurde. Õnneks leiavad nad aga häid võimalusi, kuidas oma äri õitsema panna ja oma eesmärke ellu viia. Kaksikud võtavad tänu sellele paremaid ja kasulikemaid otsuseid vastu, Kaalud kasutavad seda aega, et organiseerida oma asju paremini, Veevalaja hakkab aga praktilisemalt mõtlema. 


Veemärgid ( Vähk, Skorpion ja Kalad) tulevad ilmselt oma mugavustsoonist ja kaitsvast kestast lõpuks ometi välja ja seda hoolimata sellest, et neile meeldib rahulik elu. Marss Kaljukitses aitab neil vabaneda oma hirmudest, kartustest ja sellest, mis neid rahutuks muudab ning saada iseseisvamaks. Tänu sellele on nad võimelised suuri tegusid tegema. 


Tulemärgid ( Jäär, Ambur ja Lõvi) on ilmselt need, kes on kõige õnnetumad sellel perioodil. Nemad, kes nad hindavad kõige rohkem, kui nende ümber on tegevust ja liikumist, peavad nüüd võtma hoogu maha. Nad on oma loomuselt kannatamatud ent neil on õnneks, mida õppida Marsilt Kaljukitse märgis. Kui nad suudavad taltsutada oma keevalist energiat, leiavad nad võimaluse, kuidas ka oma suurimad unistused ellu viia.



Kommentaare ei ole