{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on Kaksikute parimad sõbrad?

    foto : unsplash / Jospeh Pearson      Igal astroloogili...

 

 

foto : unsplash / Jospeh Pearson

 

 

 Igal astroloogilisel tähemärgil on oma roll. Jäär on ettevõtlik, Sõnn aga tegutseja. Mis puutub aga Kaksikutesse, siis on kõik suhteline. Kui sa hakkad otsima internetisügavustest Kaksikute kohta infot, näed sa kohe, mida neist arvatakse. Mõned näiteks otsivad, miks Kaksikud on nii kahepalgelised ja muutliku meelega. Teised jälle katsuvad selgusele jõuda, miks Kaksikud on nii ilusad. Ja kolmandad kiidavad neid taevani. 


Milline on Kaksikute iseloom? 

Kaksikud on need, keda armastatakse ja vihatakse samaaegselt. Kaksikutel ei ole just kõige parem kuulsus ent samas on nendega nii lihtne ja hea suhelda. Seda ilmselt tänu sellele, et Kaksikud on õhumärgi all sündinud ja neid valitseb suhtlemise planeet Merkuur ise. Teiste sõnadega on taevased haldjad kummardunud tema hälli kohale kunagi ja kinkinud talle väga hea suhtlemiseoskuse ning tarkuse. Ta oskab väga hästi sõnu ritta seada, teab alati, mida öelda ja seda sõltumata olukorrast. Lisaks kõigele suudab ta sind alati uskuma panna, et probleem tuleb sinust endast. 

 

 


Milline on Kaksik sõbrana? 

Igapäevases elus on Kaksik rõõmsameelne, armastab nalja teha ja on optimistlik. Ta on teadmistehimuline, alati valmis kõikjal kaasa lööma ning seiklema minema. Ta ei tea, mida tähendab sõna EI. Tema trumpideks on hea huumorimeel ja ilus naeratus. Ta lausa pakatab elurõõmust ja heast tujust. Ja see teeb nii palju hea. Sõbrana on ta just see, kellele on nii mõnus kõik oma mured ära rääkida. Kaksik ei hakka sind kunagi hukka mõistma, kui sa räägid talle, millise kolossaalse rumalusega oled sa hakkama saanud. 

 

Kes on Kaksiku sõbrad? 

Ta on hea suhtleja ja üsna otsekohene, tagasihoidlikkusest ei tea ta midagi. Otse vastupidi, vajadusel teeb ta ise esimese sammu, et luua uusi tutvusi. Ta saab kõikidega hästi läbi. Aga astrolooge uskudes tundub, et on neid, kellega ta sobib paremini, kui teistega. Kõik sõltub. Näiteks tundub, et ta saab väga hästi läbi kõikide õhumärkidega - Kaalude ja Veevalajaga. Neile kõigile meeldib palju naerda ja seltskonnas viibida. Nad leiavad kohe ühise keele. 

 

 

Sama võiks öelda ka Lõvi kohta. Lõvi on tulemärk ent ta leiab Kaksikutes hingesugulase. Üheskoos võivad nad suuri asju korda teha. Nad on alati valmis midagi ette võtma, mis aitab igavust ja rutiini eemale peletada, neil on alati omavahel koos olles lõbus ja tore. Neile meeldib pidutseda, tantsida ja nalja teha. Mõnikord on nad rivaalid. Nad katsuvad teineteist üle trumbata ja olla teisest parem. Energiast neil juba puudu ei tule. Raske on nendega sammu pidada. 


Kes on Kaksikute parim sõber? 

Kaksik sobib paljudega ja võib kõigiga mõnusalt aega veeta, ühega neist sobib ta aga paremini, kui kõikide teistega kokku. Jutt käib Jäärast. Jääraga tekib tal kohe klapp esimest silmapilgust. Seda on raske või isegi võimatu seletada, see on täielik müstika ja alkeemia, mis nende vahel on. Nende vahel on lausa sädemeid tunda. Nad on parimad sõbrad, alati valmis uuteks väljakutseteks. Ükski päev ei sarnane järgmisele nende elus. Nad on nagu suured lapsed, alati valmis midagi toredat tegema. Nad on tegutsejad, mitte unistajad. Nad oskavad elust rõõmu tunda. 

 

 

Jäär ja Kaksikud ei jää märkamatuks. Nad on parimad sõbrad, armastavad riski ja kiirust. Nad tegutsevad enne mõtlemist ja neid on alati igale poole kuulda ja näha. Nad nakatavad ka teisi oma hea tujuga. Ülejäänud sodiaagimärke võivad nad ruttu ära väsitada. Neile endile aga see rütm meeldib, mille järgi nad elavad. Kalad ja Sõnn sellise eluviisiga muidugi rahul ei ole ja teised sodiaagimärgid tahaksid samuti natuke puhata. Vaikust, palun! 


Miks sa ei peaks kõike uskuma, mida sa loed? 

Astroloogiat ei maksa võtta sõna-sõnalt. Tegemist ei ole teadusega. Tegemist on kõigest teooriatega, mis on üsna tõepärased. Päris elus võib ka juhtuda, et Kaksikud ja Jäär üldse teineteist ei salli. Kõik sõltub suurel määral ka tõusumärgist, kuumärgist ja Merkuuri asendist sünni ajal. Seega ei saa ainult päikesemärki arvesse võtta määrata kindlaks inimese astroloogilist profiili. Kõige tähtsam on vaadata taevakaarti üldiselt. Ja selle tõttu võibki juhtuda, et sina oled Kaksikute märgis sündinud, sinu parimat sõpra aga pole sellest artiklis üldse mainitud.

Kommentaare ei ole