{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakoni aasta horoskoop - Härg

     Töö ja raha Draakon on ekstravagantne ja armastab riskida, olles vastuolus Härja põhimõtete ja mõtteviisig...


 

 

 Töö ja raha

Draakon on ekstravagantne ja armastab riskida, olles vastuolus Härja põhimõtete ja mõtteviisiga ent kõikide märkide järgi tundub siiski, et Draakoni energia muudab Härga ettevõtlikumaks ja julgemaks, aidates tal vabaneda oma flegmaatilisusest ja ettevaatlikusest, pannes teda ka unustama mõneks ajaks kohusetundlikkust kõige suhtes ning tuues talle natuke teistsuguseid väljavaateid. Kui see kõik tundub sulle võõras, siis karta ei ole midagi vaja, sest ootamatutel olukordadel võib mõnikord meie jaoks toredaid üllatusi varuks olla. Draakoni aastal ei ole mõtet oma jonni ajada ja oma kangekaelsust tõestada, kõige parem on kohaneda iga olukorraga võimalikult hästi. Isegi, kui mõnikord arenevad sündmused liiga kiiresti, tähtis on reageerida õigel ajal, et mitte magada häid võimalusi maha. 

 

 

Draakoni aastal tuleb vabaneda oma vanadest harjumustest, tulla oma mugavustsoonist välja, võtta kiirelt otsuseid vastu ning haarata lennult kõikidest headest võimalustest kinni ilma liigselt kaalumata. Kõikide märkide järgi tundub, et Draakoni aastal saadab Härga enneolematu õnn ja hea edu tööalases elus. Võib juhtuda, et sellel aastal tehakse Härjale üks väga hea ettepanek, pakutakse paremat palka või paremat töökohta. Ka rahaasjad peaksid paranema ja Härg võib upitada end majanduslikult üsna õitsvale järjele selle aasta jooksul. Kõik sõltub suurel määral tema enda tahtest. 

 

Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ole järeleandlikum ja ära tee sääsest elevanti, kui asjad ei lähe sinu plaanide kohaselt ja sinu tahtmist mööda. Mida paindlikum sa oled, seda parem aasta sind ees ootab. Võib ka juhtuda, et sa vahetad partnerit selle aasta jooksul, seega, kui su praegune elukaaslane on sulle kallis, ole tema vastu parem ja hoolivam. Sinu suhtele ei tee see midagi halba - otse vastupidi. 

 

 

Kui sa oled aga vallaline, siis võib Draakoni energia panna sind elu nautima nii nagu homset päeva ei tulekski. Sa ei otsi kindlat partnerit vaid lepid sellega, mis sul on. Palju juhusuhteid on sind ees ootamas, seda aga sellel põhjusel peamiselt, et sa ise ei taha investeerida ega võta midagi tõsiselt. Iga uus kohtumine toob värskust sinu ellu, ükski ei sarnane eelmisele, sa jätad maha ja sind jäetakse maha. See ei käi küll sinu väärtushinnangutega kokku aga selline ongi Draakoni aasta mõju. 

 

Kehaline vorm ja tervis

Kas sul on halbu harjumusi, millest sa tahaksid vabaneda? Siis võta midagi ette. Draakoni aasta toob sulle selleks võimalusi. Kas sa magad piisavalt ja puhkad välja? Kas sa sööd liiga palju ja tihti rasvast ning magusat? Kas sa istud liiga palju päeva jooksul? Kuni praeguse hetkeni see ei häirinud sind eriti ega tekitanud probleeme aga võib-olla hakkad sa nüüd, selle aasta jooksul aru saama, et sa pead oma tervise eest paremini hoolitsema hakkama. Seega võta ennast kokku ja muuda oma eluviise paremaks. 


Draakoni aasta horoskoop

Kommentaare ei ole