{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakoni aasta horoskoop neile, kes on sündinud Lamba (Kitse) aastal

  foto : pexels / Luisa Fernanda Bayona   TÖÖ JA RA...

 

foto : pexels / Luisa Fernanda Bayona

 

TÖÖ JA RAHA

Draakoni suurejoonelisus, pealetükkivus ja ülevoolavus ei ole teile, kallid Kitse aastal sündinud. Sa oled oma elus pigem harjumuste ohver või meeldib sulle lihtsalt harjumuspärane elu, Draakon tõukab sind lausa mugavustsoonist välja tulema ja leidma teisi võimalusi ning mooduseid lähenemiseks, sul ei jää muud üle, kui sa pead oma julguse kokku võtma ja tegutsema. Samuti lahendama kõik need probleemid, millega sa seni viivitasid ja millest sa eelistasid mööda vaadata. Draakon võib sulle selles mõttes survet avaldada. 

 

Ent Draakoni hiilgus ja sära võib panna sulle imelikke mõtteid pähe. Vaata, et see sul selget mõistust peast ei viiks ja katsu hoida ikka jalgu maa peal. Teisisõnu : ära tee ükskõik mida (sest suur tükk ajab suu lõhki). Aga ära jää ka ootama, kuni sulle kõik kandikul kätte tuuakse. Ära hakka ka raha tuulde loopima, katsu ennast pigem tagasi hoida, eriti juhul, kui sul puuduvad selleks võimalused. Draakon toob su ellu sellest hoolimata rõõmuhetki ja sa võid selle aasta jooksul enda üle uhkust tunda. 


ARMASTUS

Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas sündmusterohke aasta. Kui sa peaksid ka tundma, et igapäevases elus on liiga palju rutiini ja üksluisust, siis sõltub ainult sinust endast see, et midagi muuta. Draakon võib aidata sul oma suhet parandada ja tuua kirge sinu ellu. Kindlasti ei maksa aga niisama pealt vaatama jääda, kui sulle tundub, et suhe läheb aina halvemaks või teha suhtepausi Draakoni aastal. 

 

 

Kui sa oled vallaline, siis Draakoni aasta ei lase sul kaua nukrutseda. Draakonile meeldib, kui asjad liiguvad. Isegi, kui sulle meeldib kirgede möll ja liblikad kõhus, mida see aasta sulle kahtlemata toob, ei maksa sul ka teha midagi ettevaatamatut või hakata unistama kellestki, kelle süda pole enam vaba. Kaitse oma väikest südant. 


TERVIS

Draakoni aastal tuleb ette igasuguseid päevi. Sa võid tunda ennast väga heas vormis, energiat täis ja siis olla täiesti kurnatud ja väsinud kõigest. Liigne pinge võib võtta viimasegi elujõu ära. Ent piisab ühest heast uudisest ja sa tunned jälle, et oled valmis mägesid liigutama. Draakoni aastal tuleb võtta aega puhkamiseks, teha hingemisharjutusi ja mediteerida. 


DRAAKONI AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole