{ads}

HIDE

Viimased

latest

Asjad, mis naiste arvates meestele meeldivad ja millel on vastupidine mõju

foto : unsplash / Alice Alinari      Kõik naised ei ole...


foto : unsplash / Alice Alinari

 

 

 Kõik naised ei ole teadlikud sellest, millised naised meestele tegelikult meeldivad ja nad kipuvad üle pakkuma, saavutades sellega vastupidise tulemuse


Naised arvavad, et kõikidele meestele meeldivad fotomodellid

Loomulikult jääb pilk ilusa inimese peal pidama aga see on ka normaalne ja seda teevad mitte ainult mehed, vaid ka naised. Sellega kõik piirdubki. Ent on ka naisi, kes usuvad, et meestele meeldivadki naised, kes näevad välja nagu fotomodellid. Tegelikult on tõelise armastuse juures tähtis ka inimese isiksus, tema olemus, põhimõtted ja väärtushinnangud. Mees armastab naise juures seda, kes ta on, mitte ainult tema välimust. 


Pardihuuled

Mehed keelaksid sellise asja täiesti ära, leides, et see on täiesti inetu. 

 

 


Väljakutsuv riietus

Paljud mehed peavad kaunimaks naist, kes kannab ilusat ja pikka kleiti, kui sellist, kelle riietus on liiga väljakutsuv. Enese eksponeerimine ja liiga provotseeriv riietus ei meeldi kellelegi. Ükski naine ei tohiks valida oma riietust üksnes selle eesmärgiga, et meestele muljet avaldada. Vastasel juhul tõmbad sa ligi mehi, kellel on teistusugused eesmärgid. Mõningane seksikus ei tee paha, liiga väljakutsuv ja provotseeriv riietus mõjub aga vastupidiselt.


Lapsnaised

Lapsnaine on lapsi, pinnapealne, vastutustundetu ja enesekeskne. Tõelistele meestele meeldivad targad ja intelligentsed naised, kes teavad, mida nad tahavad. Meestele meeldivad naised, kes oskavad kaasa rääkida ja kellel on midagi arukat öelda. Mehed tahavad emotsionaalselt head kaaslast, kes on optimistlik ja enesekindel. Rumalad ja harimatud naised ei meeldi kellelegi. Natuke abitu naine aga tõstab mehe eneseuhkust.



 

Titehäälega rääkimine

Mõned naised arvavad, et meestele meeldivad naised, kes räägivad titehäälega. Meestele meeldib küll mahe hääletoon aga kindlasti mitte titehäälega rääkiv naine. 


Printsessi mängiv naine

On ka naisi, kes tahavad, et mees kohtleks neid, kui printsessi, kandes neid kätel ja täites iga nende soovi. Vähe on neid mehi, kes on selleks valmis, eriti juhul, kui sa ise ei ole võimeline samaga vastama. Ära oota, et mees täidaks iga sinu vähimagi soovi, kui sa ise ei ole võimeline tema heaks sõrmeotsagi liigutama. Kui sa tahad, et ta kohtleks sind nagu printsessi, pead sina kohtlema teda nagu printsi. Ka mehed vajavad hoolitsust.


Liigne meik

Meestele meeldib loomulik ilu ja ilmekad silmad. Naiselikkus. Meestele ei meeldi naised, kes pööravad oma välimusele liiga palju tähelepanu ja unustavad oma sisemise ilu ära. Liigse meigi kohta öeldakse, et see tapab meeste iha.





Kommentaare ei ole