{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjus, miks Skorpioni tähemärk on sodiaagi kõige hullem

foto : unsplash / NASA      Enne, kui kõik Skorpionid oma k...

foto : unsplash / NASA

 

 

 Enne, kui kõik Skorpionid oma kaebekirju meile saatma hakkavad, teeme ühe asja selgeks : kõige hullemate tähemärkide seerias võtame me kõik tähemärgid ette ilma ainsagi erandita ja toome välja põhjused, mille poolest iga tähemärk on teistest hullem. Tegelikkuses ei ole olemas kõige hullemat tähemärki, seega on kõik võrdsel tasandil, ainult igaüks omal moel. 


Milline on Skorpionite iseloom? 

Skorpion kuulub veemärkide hulka (koos Kalade ja Vähiga) ja on selle tõttu üks sodiaagi tundlikematest märkidest. Kui Vähk paistab silma oma empaatiavõime poolest, Kaladel on tugev intuitsioon, siis Skorpionid tunnetavad kõike ülivõrdes. Kuna ta on introvert, ei hakka ta rääkima sellest, mida ta tunneb ja jätab kõik enda teada. Ta ei tee midagi poolikult, tema jaoks on kõik alati kas must või valge. Ülejäänud värve eelistab ta ignoreerida. Skorpioni planeet on Pluuto, Pluuto on aga seotud kõigega, mis puudutab müstikat ja kinnisideid. Selle tõttu on ka Skorpionid samasugused kangekaelsed ja jonnakad. 

 

 

Skorpion on sama sihikindel, kui Sõnn, Lõvi või hoopis Veevalaja. Ta ei anna kunagi alla. Ta on väga kangekaelne ega karda mõtelda teistmoodi, kui teised. Tal on omad kindlad veendumused, mis teda elus edasi juhivad, ta ei lase ennast kõigutada enamuse arvamusest. Skorpion võib oma elus suuri muutusi läbi viia, kui ta näeb, et asjad ei toimi. Skorpion ei tee midagi poolikult ja viib oma tahtmise täide, isegi, kui tal tuleb selleks kõik purustada ja hiljem uuesti üles ehitada. 


Millised on Skorpionite hullemad omadused? 

Kuna selles artiklis keskendume me kõige rohkem Skorpionite puudustele, siis tuleb kõigepealt ära märkida, et Skorpionil on oma hirmud ja paranoiad. Ta kannatab suurte ärevushäirete all, ei armasta suuri seltskondi ja üldse inimesi, ta ootab alati kõige hullemat ja näeb teiste juures ainult vigu. Kui asjad siis tema ootuste kohaselt lähevad halvasti, võtab ta seda kui kinnitust oma veendumustele, mis seisneb selles, et kõik soovivad talle halba. Ja selle tõttu umbusaldab ta veelgi rohkem kõiki inimesi.

 

 

Öeldakse samuti, et Skorpionitel on kinnisideed. On tal siis mingi harrastus, avastus või armsam : sellest saab alati tema elu mõte ja keskpunkt, mis haarab kõik tema mõtted. See võib muutuda problemaatiliseks, kui Skorpion veedab terve öö selleks, et otsida infot selle kohta, mis teda huvitama on hakanud. Ka tema peab puhkama ja sööma. Sellisel puhul kaldub Skorpion täielikult unustama kõiki teisi enda elus. 

Lõpetuseks on Skorpion samuti sodiaagi kõige suurem draamakuninganna, tema elus võtab iga sündmus dramaatilise pöörde ja on lõplik ega kuulu edasikaebamisele.

 

Kommentaare ei ole