{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Kuu on nädala alguses Kalade märgis, soovitades sul olla objektiivsem. Päike siseneb Kaljukitse märki 22. detsembril, t...


 

 

 Kuu on nädala alguses Kalade märgis, soovitades sul olla objektiivsem. Päike siseneb Kaljukitse märki 22. detsembril, tuues sulle sellega head õnne kaasa. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikute märgis, aidates sul võtta kõike rahulikult ning kohaneda paremini iga olukorraga.


Armastus

Paaridele : praegune planeetide seis toob kaasa head õnne su paarisuhtesse. Tõenäoliselt valid sa suurema hoolega oma sõnu sellel nädalal ja oled oma kaaslase vastu tähelepanelikum ning hoolivam. 

Vallalised : praegune õhkkond on rahulik ning muretu. Ka sina ei muretse hetkel liiga palju oma tuleviku pärast ehkki jõululauas ei pääse sa ei üle ega ümber sugulaste pärimiste eest. Katsu vastu pidada ja mõtle sellele, et juba varsti võib kõik muutuda.

 

Töö

Sinu tööd hinnatakse ja sa oled selle eest väärilise tasu ära teeninud. Tõenäoliselt pakutakse sulle juba üsna varsti paremat kohta. Head uudised ei ole enam kaugel.

 

 

Tervis

Tervis peaks sul olema sellel nädalal üsna hea. Ära ainult väsita ennast liiga palju ära ja katsu natukenegi puhata ja aega maha võtta. 

 

Raha

Sa peaksid hakkama paremini oma rahaasju organiseerima ja selle jaoks on kõige õigem, kui sa konsulteerid targemate inimestega, kes aitavad sind nõu ja jõuga. 

Kommentaare ei ole