{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Kuu on Kalades nädala alguses, pannes sind mõtlema rohkem oma mineviku peale. Kuu on nädala keskel Jäära märgis, saates...

 


 

 Kuu on Kalades nädala alguses, pannes sind mõtlema rohkem oma mineviku peale. Kuu on nädala keskel Jäära märgis, saates sulle head energiat ja aidates sul olla paremas vormis eelseisvateks pühadeks. Päike siseneb Kaljukitse märki 22. detsembril, leevendades pingeid, mida Jupiter Sõnnis võib tekitada. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikutes, muutes su meele rõõmsaks. 


Armastus

Paaridele : Sellel nädalal tunned sa end hästi. Jõulud peaksid tulema väga ilusad. Suhe elukaaslasega peaks olema rahulik aga tingimusel, et sa ei hakka jõuluvanaga plaani pidama. 

Vallalised : hoia silmad lahti, sest su tee võib sellel nädalal ristuda selle õige inimesega.

 

Töö

Uraan soosib sinu tööalast elu. Ja sellel nädalal peaksid sa saama väga häid uudiseid, mis puudutavad sinu tulevikku. Vali rohkem ka oma usaldusaluseid töö juures, sest need, kes sinu ees naeratavad, võivad tagaselja sind teravalt kritiseerida. Hoia madalat profiili.

 

 

Tervis

Marss toimetab praegu sinu tervise sektoris. Kasuta seda perioodi ära selleks, et rohkem ja veelgi paremini oma tervise eest hoolitseda. Enne ja peale jõule katsu rohkem spordiga tegeleda, enne jõululauda istumist söö peotäis kuivatatud ploome ja joo suur klaasitäis vett. Ära alkoholiga liialdama hakka. 

 

Raha

Väike rahaingel peaks sind sellel nädalal külastama, ära siiski kõike suure hooga ära kuluta ja katsu panna tuleviku jaoks kõrvale. Investeeri ja tegutse targalt, selle asemel, et elada nii nagu homset päeva ei tulekski. 

Kommentaare ei ole