{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

    Uus nädal peaks tulema kiire ja sündmuterohke. Veenus Skorpionis moodustab harmoonilise aspekti Kuuga Kalade märgis näda...


 

 

Uus nädal peaks tulema kiire ja sündmuterohke. Veenus Skorpionis moodustab harmoonilise aspekti Kuuga Kalade märgis nädala alguses, pannes sind keskenduma kõige tähtsamale. Päike jõuab Kaljukitse märki 22. detsembril, aidates sul üht keerulist ja rasket otsust langetada, mis on sind viimasel ajal rahutuks teinud. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikute märgis. 


Armastus

Paaridele :  suhe kallimaga peaks sellel nädalal olema väga hea. Te mõistate teineteise soove, teate, mida teineteisele kinkida ning teete kõik, et jõulud tuleksid ilusad ja mälestusväärsed. 

Vallalised : selleks, et armastust leida, pead sa rohkem väljas käima ja looma ise võimalusi kohtumiste tekkeks. Käi külas, kohtu inimestega, ole sõbralik ja enesekindel. Mõtle häid mõtteid ja kõik läheb hästi.


Töö

Praegusel perioodil mõjutavad su töö sektorit lausa kolm planeeti. Kokkuvõttes peaks kõik hästi minema, sa oled motiveeritud ja ambitsioonikas, sul on kõrged sihid. Sa võid leida häid ideid, mis aitavad sul enda posititsiooni kinnitada ning muljet avaldada. 

 


Tervis

Marsi mõju sinu tervisele ei tohiks olla väga halb. Aga sa pead ise olema siiski ettevaatlikum ja end rohkem hoidma. Viimasel ajal oled sa hakanud liiga palju kodus istuma ja liigud vähem. Samuti on söömine väljunud täiesti kontrolli alt. Jõulude ajal ei ole sul aega oma eluviise parandada aga oleks hea, kui sa siiski leiaksid iga päev natuke aega selleks, et liikuda ja olla rohkem värskes õhus.


Raha

Vaadates praegust planeetide seisu ei ole isegi kahtlust, et rahalaev on sinu poole teel. Väga head võimalused võivad tekkida, mis võimaldavad sul oma majanduslikku olukorda märkimisväärselt parandada. Sinu jaoks ei too aasta lõpp kaasa ainult kulutusi, vaid ka suuremaid sissetulekuid.

 

Kommentaare ei ole