{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

    Kuu on nädala alguses Kalade märgis, muutes su intuitsiooni tugevamaks ning sind ennast empaatilisemaks. Selle tõttu näe...

 


 

Kuu on nädala alguses Kalade märgis, muutes su intuitsiooni tugevamaks ning sind ennast empaatilisemaks. Selle tõttu näed ja mõistad sa paremini teiste inimeste mure. Kuu on Jäära märgis nädala keskel. Päike siseneb Kaljukitse märki 22. detsembril. Kuu on Kaksikute märgis nädalavahetusel. 


Armastus

Paaridele : kui midagi juhtuma peaks, siis süüdista ainult iseennast. Sa oled viimasel ajal hakanud liiga palju ainult enda peale mõtlema, nagu teisi inimesi enam polekski olemas. Katsu natukenegi panna end oma elukaaslase asemele, mõtle tema soovidele ja vajadustele enne ja su elu muutub ilusamaks. Ja ära riku jõuluõhtut ära lihtsalt sellepärast, et sinul on halb tuju. 

Vallalised : Praegune periood peaks su ellu tooma rõõmu ja õnne. Veenus ise võtab su käest ja viib sind kokku sellega, keda sa oled nii kaua oodanud. Võib ka juhtuda, et tal on punane mantel seljas ja valge habe ees. Aga väga ilus süda.


Töö

Planeet Merkuur näitab sulle valgust ja aitab sul vastu võtta kõige paremaid otsuseid. Kasuta seda perioodi ära selleks, et tegeleda kõikide tähtsate projektidega ning kindlusta oma positsiooni.

 

 

Tervis

Muretsemiseks pole põhjust, sest mitte ükski planeet ei tule sinu tervise sektorisse segadust tekitama. Seega peaksid sa olema üldjoontes hea tervise juures. Kui sa ka tunned kerget väsimust, siis see on normaalne, sest jõulude aeg ongi stressirohke, katsu leida aega ka puhkamiseks. 

 

Raha

Jupiter sinu raha sektoris toob sulle head õnne ning tõotab ootamatuid sissetulekuid. Kust see raha tuleb ja kes selle saadab? Seda me ei tea aga sellel pole ka mingit tähtsust. 

Kommentaare ei ole