{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas panna reageerima mees, kes ei anna endast elumärki?

  foto : unsplash / freestocks     Kas sinul on ka olnud se...

 

foto : unsplash / freestocks

 

 

Kas sinul on ka olnud selliseid probleeme paarisuhtes, kus mees lihtsalt ei anna enam elumärki? Ja sul on  tunne, et sa ei saa tema peale kindel olla ega öelda talle seda, mida sa tahaksid. Kuidas panna mees reageerime, et ta sulle kirjutaks või helistaks? 

Mõnikord juhtub nii, et mees hoiab ühel või teisel põhjusel eemale. Kui sa oled sellises olukorras aga see kestab juba kauem, kui tavaliselt, on vaja midagi teha, et panna mees reageerima. 

 

Miks mees ei anna endast elumärki? 

Sina võid oma peas arvata, et mehel on sinust ükskõik või et tal pole enam sinu vastu mingeid tundeid, mõnikord on aga meestel kindel põhjus, miks nad ei anna endast märki. Tähtis on, et sa ei ärrituks selle ühepoolse suhtlemise pärast ega kujutaks endale igasuguseid asju ette enne, kui mees pole sulle rääkinud ja selgitanud põhjust.

Mehed ei oska teha kahte asja korraga. Kui ta on sõitnud tööreisile ja jõudnud kohale, ei maksa sul oodata, et ta vastaks su sõnumitele, sest ta vajab harjumist uue asukohaga, sellepärast ei mõtle ta selle peale, et hakata sulle sõnumit saatma. Kui su mehel on pikk ja raske tööpäev, ei hakka ta ka sulle kirjutama ega helistama. Ta peab 100% keskenduma oma tööasjadele. 

 

 

 

Kas vaidlemine aitab olukorda päästa?

Mõnikord on vaja selleks, et meest reageerima panna, jääda enesele kindlaks ilma vaidlusse laskumata. Sa pead võtma aega, et selgitada oma soove ja vajadusi ning tegema seda nii, et mees aru saaks, millised on sinu täpsed ootused ja et ta võtaks midagi ette, et olukorda parandada.

Ära oota suuri muutuseid üleöö, sest see ei ole meestele omane, eriti, kui su partner on väga iseseisev. Vastupidi, kui ta teeb väikese sammu sinu suunas või selleks, et olukorda parandada, siis kiida teda. Tekita temas soov sinuga taas ühendust võtta ja anda endast märki, aga ära ole liiga suurte ootustega ja ära muutu liiga tormakaks. Muidu ta võib kaduda täiesti silmapiirilt.

 Kasuta oma kujutlusvõimet ära ja ära korda iga päev samu asju. Näita oma huvi välja ja palu temalt sama.

 

 

 

Kuidas käituda selleks, et panna meest reageerima? 

Võta paber ja pliiats ning kirjuta kõige selgem sõnum, milleks sa võimeline oled. Mida sa PÄRISELT ootad oma mehelt ja millist omavahelist suhtlemist sa tahaksid sisse seada? 

Kirjuta kõik oma mõtted üles. Seejärel kujuta endale oma peas ette kõige ideaalsemat situatsiooni, mis sulle sobiks ja mis aitaks sul taas tunda end hästi ja turvaliselt temaga. Kui sa oled leidnud selle situatsiooni, siis kirjuta see detailselt üles. 

Selle kõige eesmärk on valmistada peas ette dialoog, mis aitab sul anda edasi oma sõnumit, selle asemel, et lihtsalt öelda midagi. Et panna reageerima meest, kes hoiab eemale, tuleb temaga rääkida nii, et sellest oleks kasu, selgitada lahti nii oma argumendid, kui sinu ootused. Ole valmis ka selleks, et tema tahab, et sa teda ära kuulaksid ja saaksid aru tema argumentidest.

Sinu mees mõistab sind palju paremini nii ja võib muuta oma hoiakut.

 

 

 

 

Ta ei anna endast enam  märki, kas see tähendab, et ta ei armasta sind enam? 

Kui mees ei anna endast enam märki, on normaalne, et sa hakkad kahtlema tema tunnetes. Mehe hoiaku taga võivad olla aga mitmed tegurid. Kui sul on tunne, et selline asi leiab aset juba liiga tihti, peaksid sa võib-olla hoidma mõnda aega eemale ja seadma talle väljakutse, et sina ei jookse tema järele, vaid tema sinu järele.

 Seejärel ei tohi sa mitte mingil tingimusel muutuda nõudlikuks. Kui ta ei anna endast enam märki, ei taha ta kuulda seda, et sa teda armastad või et miks sa mulle ei kirjuta, see muudaks olukorra ainult hullemaks. Mida vähem sa hädaldad, seda kindlam on see, et ta sinuga ühendust võtab.

 

 

 

Kommentaare ei ole