{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : milline inimene sina tegelikult oled?

   Paljud meie seast on kaotanud iseenda, oma tõelised soovid ja igatsused, järgnedes ühiskonna reeglitele, lastes ennast mõjutada te...

 

 Paljud meie seast on kaotanud iseenda, oma tõelised soovid ja igatsused, järgnedes ühiskonna reeglitele, lastes ennast mõjutada teiste arvamusest ja lähedaste survest. Nii aga kaob inimese identiteet. Sellisel puhul võib sind aidata isiksusetest, mis võib aidata sul ennast paremini tundma õppida ja uuesti üles leida. Vaata pilti, mida sina selle pildi peal kõige esimesena näed? Kas mikrofoni või linnupuuri? Seejärel loe vastuseid. 

 


 

 

 

 

MIKROFON

Kui sa nägid kõige esimesena mikrofoni, tähendab see, et sa oled hea suhtleja, sulle meeldib olla inimestega koos. Ãœksindust on sul raske taluda. Palju parema meelega oled sa seal, kus on rahvast. Ãœhise keele leidmine ja täiesti võõraste inimestega suhtlemine ei valmista sulle mitte mingisugust raskust. Sa oled valmis suhtlema kõikide inimestega. Oma olemuselt oled sa väga meeldiv inimene, tänu sinule tunnevad ka teised end paremini. Sul on mingi oskus leida ühiseid teemasid, mis kõikidele huvi pakkuda võivad. Sinust üksi piisab, et muuta õhtut huvitavamaks. Sa leiad alati, mida põnevat teha või millest rääkida nii, et igav ei hakkaks. Sind tuntakse, kui inimest, kes on kogu aeg heas tujus ja hea huumorimeelega. Ainuüksi sinuga kohtumine toob naeratuse näole. Sa oled parandanud nii paljude enesetunnet. 

Sa oled ka tähelepanelik inimene, oskad näha seda, mis su ümber toimub. Sa pöörad tähelepanu teiste soovidele ja vajadustele. Sa oskad panna hästi tundma ka neid, kellel on madalam enesehinnang ning kes ei tunne ennast teiste eest hästi. 

 

 

Koostöö tegemine pakub sulle kõige rohkem huvi. Sa tunned oma töökaaslaste tugevaid ja nõrku külgi ning tead, milleks iga inimene võimeline on. Sinust saaks väga hea juht, sest sa oled empaatiline, tark ja karismaatiline inimene. Sa inspireerid paljusid. Olla sinu sõber on auasi. 

Hea oleks ainult, kui sa mõnikord leiaksid aega ka iseendale, et laadida oma patareid täis. Sa elad hästi palju teistest sõltuvalt. See on hea, et sul on nii palju teistele anda. Aga sa võiksid meeles pidada, et maakera ei jää seisma ilma sinuta. Sa oled nagu energiapall, sa valgustad oma lähedaste elu ja see on väga hea. Aga mõnikord vajad ka sina puhkust. 

Sinu järgi on suur nõudlus ja sellepärast on sul väga vähe vaba aega. Sulle endale meeldib selline elu, vähemalt ei ole sul vaja igavuse üle kurta. Sul on raske aga inimestele ära öelda ja sa oled valmis teisi aitama ka siis, kui sa tunned väsimust. Võib-olla kartusest, et sinu asemel leitakse keegi teine ja sind nii täiesti unustatakse? Pea meeles siiski, et sa oled ainulaadne ja täiesti unikaalne, sul on alati oma koht lähedaste inimeste elus. 

 

LINNUPUUR

Kui sa nägid kõigepealt linnupuuri, tähendab see, et sa eelistad suurte rahvamasside asemel olla palju rohkem looduses või mõnes muus rahulikus kohas, kus sa saad oma mõtetega üksi olla. Sulle ei meeldi kärarikkad kogunemised, mis toovad suuri rahvamasse kokku. Oma hinge avad sa ainult neile, keda sa hästi tunned ja keda sa oled õppinud aja jooksul usaldama. Uusi tutvusi on sul vähe, sa lihtsalt ei ole selline inimene, kes oskab inimestega kohe sõbraks saada ja tõtt öelda sa ei näe sellel ka mingit mõtet. Töökaaslased on ainsad, kelle suhtes sa erandi teed aga ka need tutvused jäävad sageli tööalasteks suheteks. 

 

 

Oma loomuselt oled sa pigem diskreetne ja tagasihoidlik, sa ei tee midagi, et silma paista. Teed sa seda siis alateadvuslikult või teadvuslikult aga sa ei lase inimesi endale ligi, hoides alati mingit distantsi. Kui peaks olema mõni peoõhtu või koosistumine, ei jää sa kauaks istuma ja aega veetma. Sa ei tunne sellistel üritustel ennast väga hästi ja lähed parema meelega parem ära koju. Ka kodused üritused, nii vähe, kui sa ka neid ei organiseeri, katsud sa varakult ära lõpetada ega oota, et inimesed jääksid sinu juurde elama. 

Ãœksi olles tunned sa ennast kõige paremini, siis sa saad olla sina ise, ühiskonna ja teiste pilk ei ole sinu peal ega avalda sulle survet. Ãœksi olles saad sa jõudu koguda. Tuleb tunnistada, et igasugused muutused ei ole sulle meele järele, sest sa kaotad oma harjumused. Sul on väga raske uute olukordadega kohaneda, kasvõi võtame näiteks uue töökaaslase tuleku, uue päevaplaani sisseseadmise, uue töövahendiga harjumise jne. Ãœldiselt on see kõik vajalik ja oluline aga lihtsalt sinult nõuab see lisa energiat. Sa küll tead seda kõike aga vajad sellega kohanemiseks palju aega. See tekitab sinus masendust ja toob halbu mõtteid pähe. 

Selle tõttu oled sa aga maha maganud mitmeid häid võimalusi, tänu millele sa oleksid saanud oma elujärge parandada. Sul on väga raske oma mugavustsoonist välja tulla ja minna maailma avastama. Sa oled üldiselt üsna kitsa silmaringiga. Ometi oleks maailmal sulle nii palju õpetada, kui sa ainult oleksid avatum ja vastuvõtlikum. Jäädes oma turvalisse mulli tunned sa ennast hästi aga selline elu ei too sulle kunagi täit õnne ega rahulolu. Sa oled nagu lind, mis on kinni oma isiklikus puuris.



Kommentaare ei ole