{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike on sisenemas Kaljukitse märki 22. detsembril

  foto : pixabay / Felix Mittermeier Päike siseneb Kalju...

 

foto : pixabay / Felix Mittermeier


Päike siseneb Kaljukitse märki 22. detsembril. Kaljukitsesid ei saa kõige parem kuulsus. Kaljukits on tuntud oma tõsise ja pragmaatilise ellusuhtumise poolest, oma ettenägelikkuse, arukuse, ambitsioonikuse, töökuse ja suure kohusetunde poolest. Ta on see sodiaagimärkide vanem õde või vend, kes teisi pidevalt korrale kutsuda armastab. Sellel aastal võib see olla isegi hea. 


Kuidas Päike Kaljukitses meie elu mõjutab? 

 Suunates meie tähelepanu praktilisematele asjadele. Pannes meid mõtlema majandusliku külje peale ja sellele, kuidas me oma rahaasjadega ümber käime, samuti sellele, kuidas tulevikku kindlustada ja muidugi ka tervisele. Kui päike särab Kaljukitse märgis, on meil kalduvus näha elu hoopis praktilisema pilgu läbi. Sellel perioodil tulevad head ja targad mõtted, mis on suunatud tuleviku suunas. Kõik hetkeajendil tehtud ostud jäävad tegemata. Rõhk on investeerimisel. 

 

 

Kaljukits on sõltumatu, iseseisev ja ambitsioonikas. Ta kutsub meid pöörama rohkem tähelepanu iseendale, muretsemata vähem sellepärast, mida teised sinust võivad arvata. See on kõige õigem aeg, et selgeks teha, mida sa tegelikult järgmiselt aastalt ootad ja millised on sinu tegelikud soovid ja püüdlused. Milliseid muutusi sa võid teha, et olla parem versioon iseendast? Milliseid muutusi sa ise suudad teha selleks, et oma elu paremaks muuta? Mõtle selle peale, mida sa sooviskid tegelikult ja ära otsi kohe põhjusi, miks su soovid kunagi ei võiks täituda. Mõtle lahendustele, mitte probleemidele ja sa leiad selle, mida sa otsid. Kaljukits on julge ja enesekindel, ta aitab ka meil oma unistusi ellu viia. 

Kui eelnev Amburi hooaeg kutsus meid tegema rohkem mõtlematud tegusid ja nautima elu ilma liigselt muretsemata, siis Kaljukits toob meid maa peale tagasi, et luua oma elus ja rahaasjades kord. Aeg on kindlustada oma tulevik, hoida rohkem oma tervist ja suhteid lähedastega. 

 

 

Aeg on käes ka selleks, et seada endale uued eesmärgid, uued tulevikuplaanid. Kaljukits, kes on ambitsioonikas ja töökas, aitab sul mõtelda suuremalt ja näha kaugemale. Kui sa tahad karjääri teha, siis praegu on selle kallal töötamiseks kõige ideaalsem aeg. Kui sa tahad töökohta vahetada - otsi praegu uusi võimalusi. Head võimalused tekivad, kui sa hakkad otsima.

Kaljukits on üks kõige sõltumatumatest ja iseseisvamatest sodiaagimärkidest. Ta ei vaja kellegi abi, et teha karjääri ja elada just sellist elu nagu ta tahab. Tal on hoopis teistsugune nägemus oma isiklikust heaolust, kui paljudel teistel tähemärkidel. Ta on ambitsioonikas ja individualist, tema enda huvid on alati kõige tähtsamal kohal. Ta ei oota teistelt mitte midagi ja tänu sellele väldib ta paljusid pettumusi. Mida sina temalt õppida võid? Julgust mõtelda rohkem iseenda peale, keskenduda rohkem oma isiklikele soovidele, rõõmudele ja püüdlustele. 

 

 

See on ideaalne hetk selleks, et hakata raha säästma või investeerima, seada endale kõrgemaid eesmärke töö juures või mõtelda selle peale, millist elu sa tulevikus elada tahaksid. Pane kõik kirja viimse üksiksasjani. Koosta nimekirjast, mida sa tahad saavutada järgmisel aastal, milline võiks olla su tervis, elujärg, sissetulek, pere ja armastus. 

 

Millistele tähemärkidele toob seekordne Kaljukitse aeg kõige rohkem õnne? 

Loomulikult kõikidele maamärkidele (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits) lõikavad kõige suuremat kasu sellest perioodist. Jäär, Vähk ja Kaalud aga võivad tunda soovi oma kohustustest eemale hiilida seni, kuni tuleb mässumeelse ja idealistliku Veevalaja ajastu 19. jaanuaril 2024.

Kommentaare ei ole