{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline sina oled pühade ajal vastavalt oma tähemärgile

foto : unsplash / Libby Penner      Ja ongi see aasta läbi ...

foto : unsplash / Libby Penner

 

 

 Ja ongi see aasta läbi saamas. Käivad ettevalmistused eesolevateks pühadeks. See aga, milline sina pühade ajal oled, võib aimu anda sellest, millises tähtkujus sa oled sündinud. 


JÄÄR - otsib lõbu ega püsi paigal

Hoolimata sellest, kui vana ta on, tunneb Jäär lausa lapselikku rõõmu pühade ajal. Ta sööb pühadelauas tavaliselt rohkem, kui vaja ja maiustab nii palju, kui võimalik. Tund aega peale lauda istumist ei suuda ta enam paigal püsida. Tõenäoliselt otsib ta võimalust, kuidas lapsi lõbustada või organiseerib seltskonnamänge. 


SÕNN - on kohal nagu alati

Sõnnil on juba kõik kingitused aegsasti ostetud ning teada, mida ta pühadeks lauale paneb. Kõige suurem kingitus on tema enda emale. Pühadelauas ei suuda Sõnn ära oodata, mil saaks ometi sööma hakata ning selle tõttu kuulab ta ainult ühe kõrvaga oma sugulase seletusi teemal, mis talle vähimatki huvi ei paku. Peale suurt söömist tahab ta varakult magama heita. 


KAKSIKUD - suur lobiseja

Kaksikutel pole aega isegi selleks, et süüa. Pühadelauas on neil nii palju rääkida kõigiga, et toit jõuab vahepeal ära jahtuda. Mitu korda tuletavad teised seda neile meelde. Kaksikutel on kõik teemad vaja läbi arutada. Just sellistel puhkudel mõtlevad Kaksikud, et nad peaksid tegelikult rohkem sugulastega läbi käima. 


VÄHK - kes tahab parimat

Vähi tähemärgi esindajal käivad juba kiired ettevalmistused eelseisvateks pühadeks. Tema jaoks on ta lähedased nii tähtsad ja jõulud kõige kaunim püha. Ta tahab, et kõik oleks nii nagu vaja, laud lookas ja inimestel meeled rõõmsad. Ta tahab näha sära laste silmades. Ta on juba valmis ka selleks, et hoida ära võimalikke erimeelsusi noorema ja vanema põlvkonna vahel : selleks puhuks valmistab ta nii palju hõrgutisi, et kellelgi poleks aega vaielda. 

 

 

 


LÕVI - õhtu laulik

Lõvid harjutavad aegsalt jõululaulude laulmist ning salmide lugemist. See on kusjuures üsna muljetavaldav. Jõulud on Lõvide jaoks sama tähtis, kui nende sünnipäev või isegi tähtsam veel. Mitte kellelgi pole õigus seda päeva ära rikkuda. 


NEITSI - kes on kõik ette valmistanud aga ei oska nautida

Neitsi on jaganud heldelt kingisoovitusi oma lähedastele, ta on näinud pakkimisega suurt vaeva ja aidanud seejuures ka teisi (sest inimesed on nii saamatud mõnikord) ja valmistanud väikeseid üllatusi kõikidele. Üllatuste kotis on kõik praktilised esemed nagu antibakteriaalne kätepuhastusgeel, mida ikka vaja võib minna. Neitsi aga ei tea, mida vastata, kui temalt küsitakse, kas talle jõuluroog maitseb, sest ta ei oska valetada. 


KAALUD - vaherahu tegija

Kaalude esindaja tahaks kõigile selgeks teha pühadelauas, et kõige parem oleks, kui kõik hakkaksid taimetoitlasteks. Alkoholi asemel palub endale kummeliteed serveerida. Kui  sugulaste vahel peaksid erimeelsused tekkima, pakub ta välja teha ühise mediteerimise.


SKORPION - kes on kõigega kursis

Selle asemel, et teistega pühadelauas istuda, peseb Skorpion köögis nõusid, vähemalt oma sõnade järgi. Tegelikult sööb ta seal head ja paremat, vähemalt nii pääseb ta sellest, et ei pea teistega koos olema. Ta on diskreetne ja natuke eriline. Skorpionile suurt jõulud ja sellega kaasnev trall ei meeldi. Sellest hoolimata kuuleb Skorpion kõike, mida teised räägivad. 



 

AMBUR - õhtujuht

Ambur jõuab jõuluõhtul kohale autoga signaali andes, nii, et terve tänav kajab. Tal on kaasas sületäis kingitusi, mitu pudelit ja ilusad jõuluteemalised kampsunid igale ühele. Mitte miski ei valmista talle rohkem rõõmu, kui näha oma Neitsi tähtkujus sündinud õe nördinud nägu, kui too peab selga tõmbama põhjapõdraga kampsuni. Ambur teeb palju kahemõttelisi nalja, patsutab kõikidele õlale ning jõuab igaühega pühadelauas rääkida maast ja ilmast, tundes kõigi käekäigu vastu huvi.

 

KALJUKITS - kellele jõulud ei meeldi

Kui Kaljukits on otsustanud jõuluõhtuks teised enda juurde kutsuda siis selleks, et hoida ennast ebameeldivate üllatuste eest. Kohe alguses teeb ta aga kõigile selgeks, kui palju see kõik talle maksma läks ning millist käitumist ta teistelt ootab. 


VEEVALAJA - võtab ka teiste tuju ära

Veevalaja on see, kes jõuluõhtul katsub teistele selgeks teha, et jõulud on paganlik püha ja et jõuluvana oli tegelikult vanasti hoopis roheline. Samuti ei unusta ta mainida, et alkohol on tervisele kahjulik ja šokolaad sisaldab liiga palju palmiõli. Veevalaja oleks võinud koju jääda aga ta tuli kohale selleks, et teisi valgustada oma teadmistega. Kingitusteks on ta valinud asjad, mis on planeedisäästikud. Vaadates jõulukuuske, küsib ta otse, kas sa tead, kui kaua üks kuusk kasvab.

 

KALAD - tahab hoida head energiat

Ta on südamest liigutatud, sest jõulud tuletavad talle meelde tema lapsepõlve. Ta on nagu hea haldjas, hoolitseb kõikide eest ja külvab kõiki oma tähelepanuga üle.

 




Kommentaare ei ole