{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

  foto : pexels / kudybadorota   Muretsemiseks pole põhjust...

 

foto : pexels / kudybadorota

 

Muretsemiseks pole põhjust, paanikaks ka mitte. Mitte ükski planeet ei hakka kellelegi kaikaid kodaratesse loopima. Mõnede tähemärkide esindajad peavad olema natuke ettevaatlikumad ainult järgmisel nädalal. Aasta viimane nädal toob küll head õnne osadele tähemärkidele (sellest saab lähemalt lugeda siit), teisi on aga ees ootamas veel enne aasta lõppu mõned väljakutsed. Nagu öeldud ei ole muretsemiseks aga sugugi põhjust, sest kõikide märkide järgi toob juba uusaastaöö neile häid uudiseid. 


LÕVI

Järgmisel nädalal ei tohi Lõvi olla hooletu. Ta peab olema veelgi ettevaatlikum, kui tavaliselt, hingama mitu korda sisse, jätma oma mõtted enda teada ja hoolitsema selle eest, et olukord käes ära ei läheks. Ometi hakkab kõik väga hästi, sest Merkuur ja Marss toetavad Lõvi kõikides ettevõtmistes. Siis aga hakkavad probleemid ükshaaval tekkima ilma, et Lõvi sinna midagi teha saaks. Marss Amburis tekitab mulje nagu Lõvil võiks kõike saada, mida ta iganes ka tahab ent tegelikult on tegemist üksnes illusiooniga. Lõvi peab katsuma kohaneda võimalikult hästi iga uue olukorraga ja keskenduma üksnes sellele, mis on kõige tähtsam. Seitse korda mõõda, üks kord lõika. 

 

 


VEEVALAJA

Veevalaja peab mõtlema enne, kui tegutseb. Üldiselt saab ta sellega väga hästi hakkama ja on arukas ning mõistlik aga Merkuuri ja Marsi mõjutusel võib ka tema teha midagi, mida tal hiljem kahetseda tuleb. Tegelikult peaks ta mõtlema enne ja siis tegutsema. Õnneks hoiab Merkuur tal silma peal, hoides nii suuremaid rumalusi ära ja tänu sellele võib Veevalaja nädala lõpus kergema südamega ohata ja öelda endale, et hea on, et see veel niigi läks. Parem on terve järgmise nädala hoida keelt hammaste taga ja jätta suuremate otsuste langetamine mõneks teiseks korraks.

Kommentaare ei ole