{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aasta viimane nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : pixabay / Couleur      Me olemegi selle aastaga jõud...

foto : pixabay / Couleur

 

 

 Me olemegi selle aastaga jõudnud sinnamaale, et aeg on panna šampusepudel külma. Enne seda aga on meid ees ootamas jõulupühad. 2023. aasta hakkabki läbi saama. Aeg on teha kokkuvõte möödunud aastast, vaadata üle, mida sa saaksid järgmisel aastal paremini teha ning jätta kõik halb vanasse aastasse. Planeetidel on aga meie jaoks sõnum aastavahetuseks : luba oma ellu natuke rohkem õnne ja armastust. Ilmselt just sellest tunnevad paljud praegusel hetkel kõige rohkem puudust. Järgmine nädal toob aga head õnne kolme tähemärgi esindajale. 

 

SKORPION

Järgmine nädal peaks tooma Skorpioni ellu ühel või teisel moel armastust. Pole ka midagi imestada, sest Skorpion on sodiaagiringi kõige atraktiivsem tähemärk (lähemalt saab selle kohta lugeda SIIT). Aasta lõpp toob kõikidele Skorpionitele aga suuremat õnne kaasa. Võib ka lisada, et praegune maagiline õhkkond meie ümber loob selleks soodsa pinnase. Mitte keegi ei suuda Skorpioni sarmile ja võludele vastu panna. Kui ta on vallaline, on suur armastus tema ellu saabumas. Selle eest võib Skorpion tänada armastuse planeeti Veenust, mis hetkel tema märgis viibib. Armastuse planeet toobki Skorpionile aasta viimasel nädalal suuremat õnne nii armastuses, kui ka rahaasjades. 

 

 

Tänu sellele saadab Skorpionit ka rahaõnn. Mitmed head võimalused on tekkimas, raha võib tulla nii uksest, kui aknast. Selle tõttu võib Skorpion hakata juba suuremaid plaane tegema, olles kindel, et tema majanduslik seis on kindlustatud. Kõik tema unistused võivad täituda, piisab ainult sellest, kui ta on julgem ja ettevõtlikum. Kallis Skorpion, lase imed oma ellu. 

 

KALJUKITS

Päike siseneb 22. detsembril Kaljukitsede märki ning sellega koos saab ametlikult alguse Kaljukitsede aeg. Kaljukitsele endale peaks see aga kõige rohkem head õnne tooma. Just selle perioodi jooksul peaks ta olema kõige õnnelikum ning heas tujus. 

 

  

Planeetide seis on tema jaoks väga hea. Aasta viimane nädal toob talle aga erakordselt suurt õnne kaasa. Kõik tema plaanid hakkavad liikuma õiges suunas ja tema ettevõtmised õnnestuvad. Kaljukits teab, mida ta tahab ja leiab võimalusi, kuidas oma soove ellu viia. Kõikide märkide järgi teeb praegu aga kokkuvõtet möödunud aastast ning plaane uueks aastaks. Mida on uuel aastal tema jaoks varuks? Milliseid plaane tahaks ta ellu viia? Mis on see, mille ta tahaks jätta sellesse aastasse? Millistest halbadest harjumustest tahaks ta vabaneda? Planeetide seisu vaadates tundub, et Kaljukitse on ees ootamas väga hea aasta. 


KALAD

Veenus ei too aasta viimasel nädalal head õnne mitte ainult Skorpionitele vaid ka Kaladele, tuues neile tagasi hingerahu. Veenus viib minema ka Kalade probleemid ja mured, aidates tal näha tulevikku paremas valguses. Aasta viimane nädal peaks ka Kaladele tooma kaasa armastust ning samuti suuremat õnne rahaasjades, kuna Veenus on ka raha- ja külluse planeet. Kõik, mida ta puudutab, võib muutuda kullaks. Raha jõuab Kalade esindajani ühel või teisel moel.

 


Kommentaare ei ole